19.4 C
Brăila
sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăPublicitateAnunt CONVOCATOR

Anunt CONVOCATOR

ADUNARE GENERALA O.U.A.I. “SPP 19 CUZA VODA” – JUD. BRAILA

In ziua de 28.08.2023, ora 14:00, la sediul Primariei Comunei Salcia Tudor, judetul Braila, va avea loc Adunarea Generala a O.U.A.I. “SPP 19 CUZA VODA” – JUD. BRAILA, cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Calea Grivitei nr. 84-98, Cladirea The Mark Office, etaj 7, CIF 4495189, („Organizația”) la care sunt invitati sa participe toti membrii organizatiei, precum si orice alte persoane interesate.

AVAND IN VEDERE următoarele:

  1. Hotararea Adunarii Generale a Organizatiei nr. 1b / 18.01.2022, având ca obiect aprobarea proiectului de investitii ”Modernizare sistem de irigatii – OUAI SPP 19 CUZA VODA” (”Proiectul de investiții”);
  2. Calendarul de lansare a depunerii cererilor de finantare și necesitatea dezbaterii și aprobării de către membrii Organizației a unor aspecte suplimentare celor deja aprobate în legătură cu Proiectul de investiții, astfel cum sunt acestea stabilite prin Planul Strategic PAC 2023-2027, Ghidul solicitantului aferent Intervenției DR-25 – Modernizarea infrastructurii de irigații;    

În conformitate cu prevederile legale in vigoare,  Adunare Generala a Organizației se convoaca in regim de urgenta.

Adunarea Generala va avea urmatoarea ORDINE DE ZI:

  1. Aprobarea necesitatii și a oportunitatii Proiectului de investiții, precum si a unor chestiuni privitoare la continutul dosarului de finantare, astfel cum acestea sunt prevazute in Ghidul solicitantului, in principal, privind angajamentele asumate de Organizatie si membrii acesteia în raport cu Proiectul de investiții.
  2. Ratificarea Contractul cadru de prestari servicii de expertiza contabila incheiat intre Organizatie, in calitate de beneficiar si cu TE-MI Contexpert S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Strada Codrii Neamtului, nr. 5-7, Bl. A, ap 2, in calitate de prestator la data de 08.08.2023.
  3. Orice alte aspecte care tin de functionarea normala si legala a organizatiei. Diverse.
  4. Mandatarea presedintelui Consiliului de Administratie sa semneze orice documente si sa efectueze orice formalitate necesara in legatura cu hotararile adoptate privind punctele de pe ordinea de zi, in fata autoritatilor competente, daca va fi cazul.

***

In cazul neindeplinirii cvorumului legal, Adunarea Generala se va tine in data de 29.08.2023, la aceasi ora si in acelasi loc.

CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL OUAI SPP 19 CUZA VODA – BRAILA

Presedinte – Greta-Sorana Lupu

______________

Articolul precedentAnunt CONVOCATOR
Articolul următorAnunt CONVOCATOR
RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt public

Anunt public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente