18.3 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

CHIRILĂ GICĂ ȘI CHIRILĂ VALERICA anunta publicul interesat asupra deciziei APM Braila de incadrare a Planului Urbanistic Zonal „CONSTRUIRE DEPOZIT MATERIALE DE CONSTRUCȚII, CABINĂ POARTĂ ȘI ÎMPREJMUIRE TEREN” propus a fi implementat în Jud. Brăila, Com. Gropeni, Str. Str. Eroilor, Nr. 164; planul nu necesita realizarea evaluarii de mediu si se supune procedurii de adoptare fara aviz de mediu.

Proiectul  deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brăila din mun. Brăila, B-dul Independenţei, nr. 16, Bl. B5, în zilele lucrătoare între orele 9.00-13.00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbr.anpm.ro – secţiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Observații publicului se primesc in scris la sediul APM Braila, intre orele 9.00-13.00, in termen de 10 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.

RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente