18.3 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăPublicitateAnunt CONVOCATOR COMPLETAT PRIVIND

Anunt CONVOCATOR COMPLETAT PRIVIND

ADUNAREA GENERALA A O.U.A.I. “SRPA 86 COLTEA” – JUD. BRAILA

Consiliul de Administratie al O.U.A.I. “SRPA 86 COLTEA” – JUD. BRAILA, cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Calea Grivitei nr. 84-98, Cladirea The Mark Office, etaj 7, CIF 44438216 („Organizația”),

AVAND IN VEDERE imprejurarea ajungerii la termen a mandatului organelor de administrare si control al Organizatiei, situatie ce reclama convocarea in regim de urgenta a adunarii generale a membrilor acesteia,

COMPLETEAZA ORDINEA DE ZI A:

Adunarii Generale a Organizației, din data de 28.08.2023, ora 10:30, la sediul Primariei Comunei Dudesti, judetul Braila, la care sunt invitati sa participe toti membrii organizatiei, precum si orice alte persoane interesate.

ORDINEA DE ZI A ADUNĂRII GENERALE – COMPLETATĂ

1. Aprobarea necesitatii și a oportunitatii Proiectului de investiții, precum si a unor chestiuni privitoare la continutul dosarului de finantare, astfel cum acestea sunt prevazute in Ghidul solicitantului, in principal, privind angajamentele asumate de Organizatie si membrii acesteia în raport cu Proiectul de investiții.

2. Ratificarea Contractul cadru de prestari servicii de expertiza contabila incheiat intre Organizatie, in calitate de beneficiar si cu TE-MI Contexpert S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Strada Codrii Neamtului, nr. 5-7, Bl. A, ap 2, in calitate de prestator la data de 08.08.2023.

 3. Realegerea, respectiv prelungirea mandatelor membrilor organelor de administrare (Consiliul de Administrație) și de control (Comisia de cenzori) cu un nou mandat având aceeași durata cu mandatul inițial acordat. Ratificarea actelor îndeplinite de membrii organelor de administrare și control până la data adunării.

4. Orice alte aspecte care tin de functionarea normala si legala a organizatiei. Diverse.

5. Mandatarea presedintelui Consiliului de Administratie sa semneze orice documente si sa efectueze orice formalitate necesara in legatura cu hotararile adoptate privind punctele de pe ordinea de zi, in fata autoritatilor competente, daca va fi cazul.

***

In cazul neindeplinirii cvorumului legal, Adunarea Generala se va tine in data de 29.08.2023, la aceasi ora si in acelasi loc.

CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL OUAI SRPA 86 COLTEA – BRAILA

Presedinte – Greta-Sorana Lupu

RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente