18.3 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăPublicitateAnunt CONVOCATOR COMPLETAT PRIVIND

Anunt CONVOCATOR COMPLETAT PRIVIND

ADUNAREA GENERALA A O.U.A.I. “SRPA 26 TATARU” – JUD. BRAILA

Consiliul de Administratie al O.U.A.I. “SRPA 26 TATARU” – JUD. BRAILA, Bucuresti, Sector 1, Calea Grivitei nr. 84-98, Cladirea The Mark Office, etaj 7, CIF 44437903, („OUAI SRPA 26 TATARU”),

AVAND IN VEDERE imprejurarea ajungerii la termen a mandatului organelor de administrare si control al Organizatiei, situatie ce reclama convocarea in regim de urgenta a adunarii generale a membrilor acesteia,

COMPLETEAZA ORDINEA DE ZI A:

Adunarii Generale a OUAI SRPA 26 TATARU, din data de 28.08.2023, ora 11:00, la sediul Primariei Comunei Dudesti, judetul Braila, la care sunt invitati sa participe toti membrii organizatiei, precum si orice alte persoane interesate.

ORDINEA DE ZI A ADUNĂRII GENERALE – COMPLETATĂ

1. Schimbarea sediului OUAI SRPA 26 TATARU la adresa situata in Bucuresti, strada Frumoasa nr. 30, Modul 1.19, Etaj 2, Sector 1, dupa cum urmeaza:

1.1. Modificarea art. 2 din Actul Constitutiv:

”Sediul Organizatiei se afla in Bucuresti, strada Frumoasa nr. 30, Modul 1.19, Etaj 2, Sector 1.”

1.2. Modificarea art. 2 din Statut:

”Adresa sediului organizatiei se afla in Bucuresti, strada Frumoasa nr. 30, Modul 1.19, Etaj 2, Sector 1.”

2. Ratificarea Contractul de prestari servicii – sediu social nr. 1/19.06.2023 avand ca obiect asigurarea dreptului de folosinta asupra spatiului mentionat la punctul 1 de pe ordinea de zi si mandatarea presedintelui Consiliului de Administratie sa semneze orice documente si sa efectueze orice formalitate necesara in legatura cu modificarea Statutului si a Actului Constitutiv al organizatiei, in fata autoritatilor competente.

3. Realegerea, respectiv prelungirea mandatelor membrilor organelor de administrare (Consiliul de Administrație) și de control (Comisia de cenzori) cu un nou mandat având aceeași durata cu mandatul inițial acordat. Ratificarea actelor îndeplinite de membrii organelor de administrare și control până la data adunării.

4. Orice alte aspecte care tin de functionarea legala a organizatiei. Diverse.

***

In cazul neindeplinirii cvorumului legal, Adunarea Generala se va tine in data de 29.08.2023, la aceasi ora si in acelasi loc.

CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL OUAI SRPA 26 TATARU – BRAILA

Presedinte – Greta-Sorana Lupu

Articolul precedentAnunt CONVOCATOR
Articolul următorAnunt CONVOCATOR COMPLETAT PRIVIND
RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente