19.8 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăAdministratieCătălin Canciu (PNL): "Cu ce se ocupă  primarul Brăilei pentru a lua...

Cătălin Canciu (PNL): “Cu ce se ocupă  primarul Brăilei pentru a lua ochii brăilenilor ? Face aproape în fiecare weekwend spectacole cu bani mulți, tocând banii brăilenilor!”

Președintele organizației Municipale a PNL Brăila, Cătălin Canciu, critica dur, prin intermediul unui comunicat de presa, modul in care primarul Dragomir administreaza orasul, afirmand ca toaca banii brailenilor pe spectacole, in timp ce brailenii “trec consternați prin șantiere începute și neterminate, cum este de exemplu proiectul de reabilitare de pe  Calea Galați, un proiect care s-a oprit din senin”.

“Brăila este într-o stare de decădere continuă, trăind vremuri triste din punct de vedere fizic şi moral! Avem un primar cu grijă doar pentru circ și spectacole discutabile,  iar comunitatea nu este consultată, să se implice nici atât.

Brăila este în sărbătoare și trecem consternați prin șantiere începute și neterminate,  cum este de exemplu proiectul de reabilitare de pe  Calea Galați, un proiect care s-a oprit din senin. Doar prin intermediul și insistența presei am aflat câte ceva, dar tot nu știm în ce orizont de timp se vor relua lucrările și care va fi termenul de finalizare. Din păcate nu există comunicare și transparență din partea administrației PSD , dar mai ales nu există respect pentru brăilenii care le-au acordat votul de încredere.

Administrația PSD este definitiv decuplată !  Nu program de anvelopări de blocuri din fonduri europene , nu program rabla și am relatat lentoarea cu care s-a mișcat edilul șef al Brăilei, doar asfalt de proastă calitate, copaci căzuți și lăsați vraiște, cabluri abandonate și multă mizerie.

Cu ce se ocupă  primarul Brăilei pentru a lua ochii brăilenilor ? Face aproape în fiecare weekwend spectacole cu bani mulți, tocând banii brăilenilor! Asistăm zilnic la un circ ieftin, în care vulturul îşi ascunde incompetenţa cu câteva concerte și invitați de care nimeni nu a auzit.

Salutăm demersul Grupului Civic  „Problema de pe strada”  care a cerut Primăriei Brăila o solicitare de informații de ordin public pe baza Legii 544/2001,  prin care să se prezinte suma cheltuită de municipalitate cu ocazia manifestărilor prilejuite de Zilele Brăilei 2023 și ne alăturăm acestui proces democratic. Nu mai este nevoie să subliniez, banii publici sunt banii brăilenilor și toți au dreptul să știe cum au fost cheltuiți.

În semn de respect pentru acest oraș, pentru brăilenii care încă speră să se schimbe ceva în această viață , noi liberalii nu vom participa la serbările consacrate Zilei Marine, ultima zi a  manifestărilor Zilelor Brăilei, nu vrem să fim părtași la o sărbătoare care este doar pentru ei , pentru administrația PSD.

Sărbătoarea Brăilei este o amăgeală pentru cei mai mulți dintre brăileni, ei își doresc orașul înapoi, un oraș confiscat de comuniștii care au distrus totul. Lipsa de viziune a primarului PSD a fost demonstrată în acești ani cu vârf și îndesat, mai ales după cum se prezintă orașul de ani buni, fiind o dovadă că Marian Dragomir a vândut Brăila pentru politică și pentru asta este în stare de orice”, a transmis Cătălin Canciu, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Brăila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente