19.8 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăEvenimentSCANDAL la piciorul podului de la Braila / Sute de oameni au...

SCANDAL la piciorul podului de la Braila / Sute de oameni au asteptat ore in sir sa treaca Dunarea / “O mare bataie de joc!”

Confuzie mare la piciorul podului peste Dunare, de la Braila. Intre a fi si a nu fi sarbatoare, nervii a sute de soferi au fost intinsi la maxim. Astfel, din cauza unei neintelegeri, oamenii au stat la coadă în noaptea de luni spre marți, la intrarea pe podul de la Brăila. Oamenii știau că în minivacanța de Sfanta Maria traversarea se face si pe timpul noptii. Totuși podul a fost închis din cauza faptului ca reprezentantii constructorului au considerat ca luni nu este sarbatoare legala. Podul peste Dunăre s-a redeschis în noaptea dintre marți și miercuri (15-16 august) și revine la programul obișnuit de închidere miercuri, 16 august, la ora 21:00.

În mod normal, podul este deschis non-stop în weekend și în zilele de sărbătoare legală. Restricțiile de trafic se aplică noaptea, de luni până vineri, între orele 21.00 și 6.00.

Revolta oamenilor s-a facut auzita si in spatiul virtual: Ca la noi, la nimeni …se anunța în mediul online că podul este deschis …Și când ajungi, surpriză!”, a transmis un internaut.

 “O mare bataie de joc”, spune o alta persoană pe o pagina de socializare.

Explicația CNAIR :

,,Podul încă este în administrarea constructorului. Noi am convenit ca în week-end şi de sărbători podul să fie deschis şi noaptea, însă constructorul a considerat că ziua de luni nu este sărbătoare, motiv pentru care podul a fost închis luni spre marţi. Precizez, însă, că podul va fi deschis în această seară (marti spre miercuri), fiind sărbătoare”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Şerbănescu.

Programul Podului Brăila: 

„Program circulație pe podul suspendat peste Dunăre de la Brăila! Pentru finalizarea lucrărilor auxiliare la podul suspendat, în perioada 17.07.2023 – 30.11.2023 se va închide traficul pe timpul nopții, de luni până vineri, inclusiv, în intervalul orar 21:00 – 6:00, exceptând zilele de sărbători legale. Astfel, circulația rutieră pe pasaj va fi permisă de sâmbătă, ora 06:00 până luni, ora 21:00. În perioada închiderii circulației pe timpul nopții, traficul rutier va fi permis doar prin sensurile giratorii amenajate la intersecțiile cu DJ 221B Vădeni (km 1+180) și cu DN 22B (km 4+530) și deviat pe DN 22 către trecere BAC Smârdan – Brăila”, arată CNAIR.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente