19.8 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăPOLITICAAlina Gorghiu, Ministrul Justitiei, in vizita la Braila. Intalnire cu judecatori, procurori,...

Alina Gorghiu, Ministrul Justitiei, in vizita la Braila. Intalnire cu judecatori, procurori, avocați și notari

Vineri, 18 august 2023, a avut loc o întâlnire între Ministrul Justiției, Alina Gorghiu și reprezentanții conducerii Baroului Brăila și a Serviciului de Asistență Juridică al baroului pentru a discuta problemele specifice domeniului. De asemenea, ministrul Justitiei a participat joi seara la ședința Consiliului Director Județean al PNL Brăila, în cadrul căreia s-au discutat, printre altele, strategii politice legate de pregătirea alegerilor din anul 2024.

“Am avut bucuria ca ieri și astăzi să o avem oaspete la Brăila pe doamna Alina Gorghiu, ministru al Justiției, aflată într-o vizită de lucru.

Doamna ministru s-a întâlnit astăzi cu judecători, procurori, avocați și notari, cu care a discutat despre problemele specifice din fiecare domeniu în parte, precum și despre impactul pe care l-ar avea asupra profesiilor liberale supraimpozitarea acestora prin impunerea unui CASS neplafonat, în sistem real.

De asemenea, doamna Alina Gorghiu a vizitat astăzi Centrul de Detenție Brăila-Tichilești.

Cât privește zona politică, doamna Alina Gorghiu a participat joi seara la ședința Consiliului Director Județean al PNL Brăila, în cadrul căreia s-au discutat, printre altele, strategii politice legate de pregătirea alegerilor din anul 2024 și modul în care trebuie să ne poziționăm în perioada următoare, ca partid, pentru a proteja profesiile liberale și de asemenea, pentru ca măsurile de austeritate bugetară să fie unele eficiente, nu unele care să ducă la blocarea activității în domenii prioritare, precum Justiția, cu un impact dur asupra cetățeanului de rând“, a transmis prin intermediul unui comunicat de presa Președintele PNL Brăila, deputat Alexandru Popa.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente