18.3 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăPOLITICADeputatul Alexandru Popa: "Ne-am săturat de modul în care ne sfidează conducerea...

Deputatul Alexandru Popa: “Ne-am săturat de modul în care ne sfidează conducerea PSD-istă a CUP Dunărea, pe care o țin în brațe primarul PSD Marian Dragomir și președintele CJ, Iulian Chiriac, care este și președintele PSD Brăila!”

Deputatul Alexandru Popa a participat sâmbătă, 19 august, alături de colegii săi liberali la o nouă acțiune derulată în municipiul Brăila în cadrul campaniei de strângere de semnături pentru a demara un proces colectiv care are ca scop reducerea tarifului la apa potabilă în județul nostru. Popa se declara satul de modul în care conducerea PSD-istă a CUP Dunărea sfideaza brailenii.

“Am participat astăzi alături de colegii mei liberali la o nouă acțiune derulată în municipiul Brăila în cadrul campaniei de strângere de semnături pentru a demara un proces colectiv care are ca scop reducerea tarifului la apa potabilă în județul nostru.

Considerăm că majorarea exagerată a tarifului pentru furnizarea apei potabile, valabilă de la 1 martie 2023, este o bătaie de joc la adresa brăilenilor.

Nu suntem de acord să plătim cel mai mare preț din țară la apa potabilă, doar ca să întreținem clientela PSD de la CUP Dunărea!

Nu suntem de acord să plătim cel mai mare preț din țară la apa potabilă, ca să își cumpere cei de la CUP Dunărea mașini de lux!

Ne-am săturat de modul în care ne sfidează conducerea PSD-istă a CUP Dunărea, pe care o țin în brațe primarul PSD Marian Dragomir și președintele CJ, Iulian Chiriac, care este și președintele PSD Brăila!

Am constatat și azi, ca și în alte zile în care am participat la astfel de acțiuni, că brăilenii sunt indignați de modul în care înțelege administrația locală să le reprezinte interesele și sunt bucuroși să semneze în susținerea acțiunii noastre.

După cum am declarat, toate cheltuielile legate de acțiunea în instanță le voi suporta eu, din indemnizația de parlamentar, nu vom cere niciun leu de la brăilenii care semnează pe aceste liste”, a transmis Președintele PNL Brăila, deputat Alexandru Popa.Articolul precedentAnunt public
Articolul următorANUNT CONVOCATOR
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente