18.9 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăAdministratie"Bombe" cu gaz la geamul scolii / Primarul Efeteme, o scursura PSD,...

“Bombe” cu gaz la geamul scolii / Primarul Efeteme, o scursura PSD, pune in pericol viata elevilor din Muchea

70 de miliarde de lei vechi este cifra de afaceri a firmei in care primarul condamnat definitiv PSD Ilie Efteme este actionar majoritar, dupa ce a fost ani buni actionar unic, el cedand in 30 la suta lui Efteme Ionut-Valentin pe data de 12 iulie 2016, la putin timp dupa ce a castigat alegerile in functia de primar al comunei Silistea.
Sacii de miliarde i-a facut cu singura benzinarie din comuna, ea situandu-se strategic pe DN23 in satul Muchea. Tot strategic s-a situat si atunci cand Primaria Silistea nu a gasit alta solutie de a gasi combustibil in toata Romania decat de la benzianaria primarului, motiv pentru care, dupa ani de judecata, scursura pesedista din Silitea a fost condamnata la un an de inchisoare cu amanare pentru savarsirea in forma continuata a infractiunii de conflict de interese. Evident, mizilicul asta de condamnare nu a impiedicat PSD sa-i sustina in continuare cariera politica, pesedistii avand nenumarate cazuri de acest gen la Braila si nu numai, nu mai departe proxenetul-primar de la Sutesti.
Tragedia de la Crevedia a intredeschis ochii autoritatilor, pentru ca daca i-ar fi deschis, asa cum se lauda mai marii PSD locali pe paginile de socializare, ar fi vazut cum se pisa pe ea de lege benzinaria primarului Efteme, care are buteliile de gaz sub limita minima de protectie fata de scoala in care invata zilnic zeci de elevi, pompele de benzina si motorina aflandu-se la limita minim admisa. Nu de ieri de azi, de ani de zile!

DURERE. Pe primarul Efteme il doare la “bascheti’ de autoritati
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente