19.4 C
Brăila
sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăEvenimentVIDEO/ Captura record de droguri la Braila, in valoare de 600.000 de...

VIDEO/ Captura record de droguri la Braila, in valoare de 600.000 de euro

DIICOT Galati a dat lovitura, procurorii directiei, ajutati de politisti din Galati si Braila, reusind sa captureze cu putin timp in urma trei traficanti care aveau asupra lor 30 de kilograme de droguri.
Actiunea s-a petrecut in apropierea Haltei CFR de la Surdila Gaiseanca din motive lesne de inteles, aici masinile avand o viteza foarte mica, pentru ca traverseaza sinele de cale ferata, procurorii si politistii nedorind sa formeze un baraj in trafic care a fi putut genera probleme in capturarea traficantilor.
La control a fost descoperita o cantitate totala de 30 de kilograme de 3-CMC, 10 kilograme sub scaunul soferului si 20 de kilograme in roata de rezerva, valoarea de piata fiind de 600.000 de euro.
3-CMC este denumita pe strada “Cristal”, substanta fiind introdusa in categoria drogurilor de mare risc printr-o modificare legislativa intrata in vigoare in luna aprilie a acestui an.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente