18.9 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăAdministratieDeputatul Alexandru Popa: "Comuna Gropeni va beneficia de 14.310.000 lei, pentru înființarea...

Deputatul Alexandru Popa: “Comuna Gropeni va beneficia de 14.310.000 lei, pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale”

“Comuna Gropeni va beneficia de 14.310.000 lei, pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale”, este vestea buna data de deputatul PNL Alexandru Popa.

“Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a anunțat că obiectivul de investiții „Înființare sistemului de distribuție a gazelor naturale în comuna Gropeni, județul Brăila” a fost inclus în Programul național de investiții „Anghel Saligny”, pe lista aprobată pentru județul Brăila, cu suma de mai sus, alocată de la bugetul de stat.

Știu că sătenii din comună așteptă de mult timp această veste bună și mă bucur că în sfârșit ei vor beneficia de acest gen de servicii care sunt o normalitate pentru anul 2023.

Îi felicit pe primarul Stan Malinche și pe viceprimarul Nicușor Cocianu care au făcut toate eforturile pentru reușita acestui proiect“, a transmis Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente