18.9 C
Brăila
sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

ISTRATE ANGELICA anunta publicul interesat asupra deciziei APM Braila de incadrare a Planului Urbanistic Zonal (PUZ) “LOTIZARE TEREN SI INTRODUCERE IN INTRAVILAN”, amplasament in judetul Braila, Com. Chiscani, CF 79036, T.38, P.5.3.31, P.5.3.30 LOT 1-LOT2; planul nu necesita realizarea evaluarii de mediu si se supune procedurii de adoptare fara aviz de mediu.

Proiectul  deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brăila din mun. Brăila, B-dul Independenţei, nr. 16, Bl. B5, în zilele lucrătoare între orele 9.00-13.00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbr.anpm.ro – secţiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Observatiile publicului se primesc in scris la sediul APM Braila, intre orele 9.00 – 13.00, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului.

RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt public

Anunt public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente