18.9 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăAdministratieDeputatul PNL Alexandru Popa: Comuna Cazasu va beneficia de 6.278.236,50 lei pentru...

Deputatul PNL Alexandru Popa: Comuna Cazasu va beneficia de 6.278.236,50 lei pentru extinderea sistemului de distribuție gaze naturale

Bani pentru extinderea sistemului de distribuție a gazelor naturale in comuna Cazasu. Anuntul a fost facut de deputatul PNL Alexandru Popa, care ne informeaza, prin intermediului unui comunicat de presa, ca este vorba despre 6.278.236,50 lei.

“Comunei Cazasu i-a fost alocată suma de 6.278.236,50 lei, pentru realizarea obiectivului de investiții „Extindere sistem de distribuție gaze naturale”. Proiectul a fost inclus în Programul național de investiții „Anghel Saligny”.

O felicit pe primărița localității Cazasu, doamna Elena Coadă și pe cei din subordinea sa care s-au ocupat de acest proiect, pentru faptul că au reușit să atragă fonduri pentru realizarea unor investiții de mare interes pentru comunitate”, a transmis Președintele PNL Brăila, deputat Alexandru Popa.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente