18.9 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăAdministratieDeputatul PNL Alexandru Popa: "Comuna Ulmu se află printre localitățile brăilene care...

Deputatul PNL Alexandru Popa: “Comuna Ulmu se află printre localitățile brăilene care beneficiază de finanțare prin Programul național de investiții „ Anghel Saligny”, pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale”

Bani pentru extinderea sistemului de distribuție a gazelor naturale in comuna Ulmu. Anuntul a fost facut de deputatul PNL Alexandru Popa, care ne informeaza, prin intermediului unui comunicat de presa, ca a fost alocată suma de 14.310.000 lei pentru obiectivul de investiții „Înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în satele Ulmu și Jugureanu”.

“Comuna Ulmu se află printre localitățile brăilene care beneficiază de finanțare prin Programul național de investiții „ Anghel Saligny”, pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale.

Mai precis, a fost alocată suma de 14.310.000 lei pentru obiectivul de investiții „Înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în satele Ulmu și Jugureanu, aparținătoare comunei Ulmu”.

Îi mulțumesc domnului primar Vasile Bănică pentru implicare și de asemenea, îi mulțumesc și domnului Alexandru Moșescu, fiindcă a fost unul dintre oamenii care s-a implicat foarte mult în realizarea proiectului. După cum îl cunosc eu, probabil că dacă dumnealui era azi primar la Mircea Vodă, comuna respectivă ar fi fost racordată la rețeaua de gaze naturale.

Important este că cei doi au lucrat foarte bine ca echipă la Ulmu și rezultatul se vede: proiectul despre care vorbeam a primit finanțare. Îmi propun ca alături de colegii mei, Vasile Bănică și de Alexandru Moșescu, să facem și în viitor lucruri bune pentru cetățenii din Ulmu și din Mircea Vodă”, a transmisPreședintele PNL Brăila, deputat Alexandru Popa.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente