18.9 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăPOLITICADeputatul Alexandru Popa (PNL), despre vizita Ministrului Dezvoltării la Braila: "L-am rugat...

Deputatul Alexandru Popa (PNL), despre vizita Ministrului Dezvoltării la Braila: “L-am rugat pe domnul ministru să acorde atenție proiectului bazinului de înot olimpic, pentru care se realizează în prezent o nouă evaluare, astfel încât să se stabilească exact ce mai este de făcut, care este valoarea actualizată a lucrărilor necesare și să se poată demara o nouă licitație”

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea (PNL), s-a aflat luni după-amiază în Braila, într-o vizită în care s-a întâlnit cu conducerea PNL Brăila și cu aleșii locali liberali.

“Am avut bucuria să-l avem alături de noi ieri pe ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea, un prieten al liberalilor brăileni, care s-a aflat în vizită în județul nostru.

Domnul ministru a prezentat colegilor liberali câteva informații generale legate de proiectele derulate prin acest minister și oportunitățile de obținere a unor finanțări care ar putea rezolva măcar o parte dintre problemele comunităților. Primarii prezenți la întâlnire au pus întrebări legate de aceste finanțări, au primiri lămuriri și date suplimentare care să-i ajute în acesarea unor fonduri prin Ministerul Dezvoltării.

De altfel, județul Brăila a primit fonduri importante pentru proiecte finanțate de acest minister, dacă ar fi să amintesc numai cele din ultima perioadă, pentru construirea unor săli de sport în câteva localități, precum și pentru înființarea sau extinderea rețelei de gaze naturale.

Nu în ultimul rând, l-am rugat pe domnul ministru să acorde atenție proiectului bazinului de înot olimpic, pentru care se realizează în prezent o nouă evaluare, astfel încât să se stabilească exact ce mai este de făcut, care este valoarea actualizată a lucrărilor necesare și să se poată demara o nouă licitație”, a transmis Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa prin intermediul unui comunicat de presa.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente