19.4 C
Brăila
sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăEvenimentEXCLUSIV / PNL Braila a pus institutii publice sa plateasca reclama electorala

EXCLUSIV / PNL Braila a pus institutii publice sa plateasca reclama electorala

Documente interne, olografe, care au intrat in posesia cotidianului infobraila, arata un lucru infiorator: PNL a obligat institutii publice sa plateasca reclama electorala.

Documentul, aflat in posesia ziarului nostru, arata ca in ciuda afirmatiilor PNL Braila ca nu este implicat in afaceri oneroase, el arata contrariul. Pe listele sponsorilor PNL Braila se afla importanti oameni de afaceri atat de la PNL cat si PSD, firme de stat si private dar si regii autonome aflate in subordinea CLM Braila. Cei care se dau de ceasul mortii, aratand asta prin comunicate de presa platite de intermediari sau “la negru”, nu sunt decat niste scursuri care isi doresc si ei sa fie PSD-isti si nu pot.

De exemplu, este rizibil ultimul asa-zis “comunicat de presa” al sefului ISJ Braila, pe numele de inculpat Canciu Catalin, care se mira de numarul de angajati si de salariile de la CUP Dunarea. Ce nu spune liberalul de casa al manelistului Alex Popa este ca grija lui pentru CUP Dunarea omite firmele PNL care incaseaza miliarde de la institutia amintita. Daca tot il durea sufletul de brailenii care primesc servicii proaste de la CUP Danarea, ar fi trebuit sa ne spuna si cati liberali “da Bucuresti” fac afaceri cel putin suspecte cu institutia condusa de virilul Mangiurea, cunoscut publicului pentru apetenta sa pentru sexul frumos, mai ales in natura.

Cotidianul infobraila a luat decizia sa refuze minciunile mediatice atat ale PNL cat si PSD, ramanand ferm convinsi ca in acest fel suntem singura institutie media independenta din judetul Braila.

Popa este un tiriplici de 2 lei, iar maimutoii din jurul lui nu au decat sa dea dedicatii ca sicilienii. La fel, il poate lua alaturi pe alt manelist politic, actionarul pacanelelor, Francisk Chiriac. Cei doi se aseamana, deci nu inteleg de ce se cearta. Poate doar pentru trofeul “PROSTUL JUDETULUI”. Este evident ca in Braila nu exista niciun fel de opozitie si ca acesti doi maimutoi spera ca noul USL, denumit pompos Blocul Democrat, sa-i mai puna o data in functii in care nu au ce sa caute niciodata”, a spus Catalin Iordache, fost consilier judetean si proprietarul ziarului Infobraila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente