18.9 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăEditorialDoi prosti la conducerea PNL Braila / Cat de imbecil poti fi...

Doi prosti la conducerea PNL Braila / Cat de imbecil poti fi sa votezi asa ceva?

Infobraila are acces la stemogramele discutiilor dintre PSD si PNL desfasurate la Prefectura Braila. In ciuda faptului ca Alexandru Popa, vremelnicul presedinte al PNL Braila, a negat categoric ca exista negocieri intre PSD si PNL privind deconcentratele, acestea exista!

Marian Dragomir, Francisk Chiriac si Mihai Tudose au incercat, in timpul negocierilor cu PNL sa-l scoata din carti, din pozitia de viitor sef al ISJ Braila, pe Catalin Canciu Nu au reusit pentru ca PNL cerea la schimb functia de prefect al judetului Braila detinuta de Iulian Timofei. Din nefericire pentru Braila, jocul politicianist al PSD a permis ca PNL sa aiba castig de cauza “prin grija”celor trei trandafiri rosii, Braila captusindu-se cu un prost facut gramada, Catalin Canciu si un arogant ca Alexandru Popa.

Reamintim cititorior nostri ca Alexandru Popa, potrivit spuselor lui Ludovic Orban, este doctorand al Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti. Noi ne intrebam cum naiba un imbecil care nu stie sa scrie in limba romana a trecut examenul pentru doctorat.

Revenind la celalalt imbecil, Catalin Canciu, sustinut de arogantul Popa, nu putem sa nu ne intrebam cat de moi sunt buzele acestuia pe curul lui Alexandru Popa, in conditiile in care actualul sef al ISJ Braila este mai prost decat orice corigent la limba romana din judet. Poate credeti ca avem noi ceva cu acest “macho” de carton, dar renumele il precede. Cel care spune ca orasul nostru este o “Brailă” arata ca nu este intamplator, el persistand in prostie nu numai cand se adreseaza ziaristilor de curte ai PNL, dar si atunci cand vorbeste in fata celor mai buni fizicieni ai Brailei, carora le spune ca raurile “meandreaza”

Nu sunt singurele exemple in care cei doi isi arata adevarata fata academica, dar este evident ca astfel de scursuri ale containerului “inteligentei” brailene isi fac de cap.

La negocieri, Popa si Canciu par a fi ceea ce are mai bun de oferit PNL Braila, dar daca sunt atat de destepti, de ce nu stau atat de bine in sondaje?

Despre sondaje vom vorbi mai tarziu, insa va oferim o scurta informare: PSD LOCUL 1, IAR PNL LOCUL 4.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente