18.9 C
Brăila
sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăEditorialUn infractor si un mincinos conduc PNL Braila

Un infractor si un mincinos conduc PNL Braila

FAPTUL CA TE CULCI CU O PROFESOARA NU TE FACE MAI DESTEPT

Alexandru Popa si Catalin Canciu fac dragoste cu doua profesoare dar inteligenta nu este o boala venerica. Probabil ca nu fac suficient de mult, pentru ca altfel nu intelegem de ce primul este infractor si al doilea mincinos. Adaugati la aceasta combinatie faptul ca infractiunea lui Popa Alexandru, pe numele sau de viitor inculpat, arata si ca este un impostor, deoarece el se da, potrivit spuselor lui olografe (sic!), presedinte fara sa fie. Bine, nu este o informatie lipsita de adevar, deoarece nici dracu nu il considera presedintele PNL Braila, argument care poate ar conta atunci cand va fi anchetat de procurori.

Sa devenim seriosi. Atunci cand a devenit deputat, cu ajutorul presedintelui mandolina Ludovic Orban, Popa a scris in declaraia de interese ca este membru PNL si vicepresedinte TNL Braila.

In urmatorii doi ani, ignorand cu desavarsire faptul ca a recunoscut ca stie care sunt prevederile art. 292 din codul penal privind falsul in declaratii, a declarat pe propria raspundere ca nu detine nicio functie politica in niciun partid.

Recent, in calitatea autodeclarata de presedinte al PNL Braila, infractorul Popa Alexandru declara ca se bucura de insomnia pe care le-a provocat-o pesedistilor prin aducerea la conducerea ISJ Braila a lui Catalin Canciu.

Catalin Canciu, denumit de infractorul Popa”prieten” este un ipocrit si un mincinos. Numai bun de votat! Mai tineti minte cand Canciu declara ca este impotriva grevei profesorilor? Atunci ne intrebam ce a consumat Canciu, dar intre timp am aflat: bani. Multi bani. Asta deoarece, potrivit declaratiilor lui Canciu, sub rezerva veridicitatii incidentei aceluiasi articol din codul penal mentionat mai sus, acesta a incasat peste 2,5 miliarde de lei intr-un singur an din proiecte europene destinate invatamantului!

Deci, este si mincinos, ca doar “bietul” profesor a spus ca suge la mamelonul banilor europeni? Deoarece Canciu a sustinut in fata reprezentantilor blogurilor pro-liberale ca ONG-uri puternice din Braila s-au asociat in sustinerea ideilor liberale cu alte ONG-uri infiintate de PNL. Atunci cand i-am intrebat pe cei pe care Canciu i-a adunat sub sageata erecta a PNL-ului, acestia au declarat ca este o minciuna si ca nu le decat este scarba de Canciu si de intreg PNL.

Pentru o corecta informare a publicului, Infobraila a cerut parerea celor doi, dar nu am primit niciun raspuns in legatura cu cele intrebate, insa am fost informati prin terti ca am putea face subiectul unor plangeri penale. Prin urmare, ii invitam pe cei doi tiriplici de la PNL sa se adreseze celor doua institutii de forta pe care le conduc, MAI si Justitia, ca sa nu mai punem la socoteala pe unchiul Edi de la ex-SRI, pentru a lamuri aceasta problema atat de spinoasa ca nu pot sta ei bine pe scaun!

RELATED ARTICLES
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente