Administratie, Eveniment, Politica

Mor oameni nevinovati! / Ambulanta nu vrea sa spuna ce sanctiuni disciplinare a dat si de ce

Protejata PSD in functia de director al Serviciului de Ambulanta Braila, doctorita Viorica Uscatu, mai nou, prin voia Domnului, Iuga, isi pastreaza metehnele mostenite de pe vremea lui Bunea Stancu. PSD-ista s-a ratat indignata de faptul ca Infobraila a indraznit sa-i solicite o comunicare oficiala, potrivit legii, privitoare la abaterile comise de angajatii SAJ Braila si masurile luate impotriva acestora. Interpretand anormal legea, ca orice pesedista care se respecta, “madam” Iuga a spus ca jurista SAJ ne va raspunde, pozitionandu-se astfel ostil intr-o comunicare normala cu cei 30.000 de braileni cititori reali ai ziarului nostru.

Intelegem ca Iuga este deranjata de intrebare, pentru ca solicitarea noastra, daca SAJ Braila ar fi raspuns, ar fi confirmat ca PSD, prin reprezentantii sai in toate institutiile din Romania, nu da doi bani pe pacienti. Evident, pretul per mort de cetatean obisnuit a scazut, in maniera PSD, de la 5.000 de lei cat s-a dat pentru un pacient ars la Matei Bals, la 400 de lei cat da SAJ Braila sanctiuni pentru un mort la care Salvarea a ajuns cu zeci de minute intarziere. Nu ascundem faptul ca intrebarea noastra si solicitarea catre sefa SAJ Braila are la baza faptul ca unii angajati umbla beti manga pe la serviciu, iar altii lasa oameni sa moara, pentru ca se duc cu intarziere de zeci de minute la solicitari sau nu se duc deloc!

Ii atragem atentia firoscoasei doamnei Iuga ca renumele de Uscatu nu s-a sters si ca, in absenta raspunsului ei, vom publica dezvaluirile noastre, sub rezerva ca preferam sa deranjam o pesedizda cu speranta ca poate asa isi va face treaba si nu vor mai muri oameni. Preferam sa salvam o viata, sub amenintarea ca o matracuca PSD ar putea sa ne dea in judecata. In speranta ca, asa credem, ca intrebarile nostre vor primi un raspuns rapid, ii spunem doamnei doctor Iuga, fosta Uscatu, ca suntem interesati de asistentele bete care se plimba prin SAJ in timpul serviciului si de faptul ca un om a murit la Scortaru Nou, pentru ca SAJ s-a balbait lamentabil, trimitand cu o intarziere de 40 de minute un echipaj la solicitarea medicala. Totodata reamintim cititorilor nostri ca salariile personalului medical SAJ si auxiliar SAJ ating sume impresionante, in cazul intrebarilor nostre cu subiecti care castiga peste 80 milioane de lei vechi pe luna, net! Daca la 80 milioane de lei pe luna poti omora un om din neglijenta, platind doar 400 de lei, ne gandim ca fiecare angajat al SAJ ar putea omora aproximativ un brailean pe zi.

PS: Va rugam, sa postati in comentariul acestei stiri, atat pe site cat si pe retelele sociale unde este stirea distribuita, ce experiente ati avut cu Ambulanta Braila.

2 Comments

  1. Cosmin E.

    Din nefericire, experiențe negative cu SAJ Brăila au nu numai pacienții, ci și mare parte din angajați, deoarece aici se apreciază nonvaloarea. Această instituție condusă de doamnele doctor Iuga și Țîgîrlaș ascunde mult mai multe nereguli, toate sub sloganul,,nimeni nu trebuie să afle ce se întâmplă aici”. Angajările se fac sub semnul gradelor de rudenie-soț,soție,frați,nepoți,surori și mai ales după cum se dictează din afară, pentru a-și păstra scaunul.Sunt mușamalizate multe abateri ale unor angajați favorizați de actuala conducere.

  2. Situația la SAJ Brăila este mult mai gravă decât prezentați dumneavoastră în articol. Disperarea conducerii de a-și păstra scaunul duce la abuzuri și mușamalizări ale unor probleme serioase. Totul funcționează după deviza,,nimeni nu trebuie să știe ce se întâmplă aici”.Se promovează nonvalorile , angajările se fac după grade de rudenie sau după relațiile de partid, și toate aceste aspecte duc la degradarea serviciului de ambulanță. Ar merita să investigați mai mult.