Eveniment

Crima din Braila / Este gelozia mobilul crimei?

Asa cum va spuneam anterior, medicul stomatolog Marina Gavril a fost ucisa ziua in amiaza mare, corpul ei fiind gasit cu fata in jos, intr-un spatiu redus si cu poseta ravasita si telefonul luat. Aceste amanunte ne duc la concluzia ca atacatorul a dorit, fie sa-i fure telefonul ca sa il vanda, fie sa ii fure telefonul ca nimeni sa nu vada ce, cu cine si cand vorbea. Dispozitia ranilor si pozitia cadavrului ne spun ca atacul a fost direct, brusc, si mai ales, premeditat. Credem ca prima lovitura, superficiala, a determinat-o sa fuga catre spatiul inchis si mic de langa cabinet, in incercarea de a se salva, dar criminalul, care se dovedeste un evident cunoscator al locului a urmarit-o si din spate i-a aplicat cele doua lovituri decizisive care i-au cauzat moartea. Remarcati faptul ca cele doua lovituri NU I-AU CAUZAT MOARTEA INSTANTANEU. Practic, cele doua lovituri au lasat-o intr-o balta de sange care au dus la deces ulterior. Ravasirea posetei arata ca cel care a comis crima este un ageamiu, care a incercat sa musamalizeze fapta, transformand-o intr-un jaf ratat. Dupa parerea specialistilor consultati de infobraila, crima pare a fi una pasionala si ne putem astepta la surprize mari.

Sa recapitulam. Doctorita Gavril este o femeie frumoasa despre care, spun surse bine informate, era curtata de multi barbati. Tot sursele noastre afirma ca ea , in floarea varstei, ar fi putut fi posibil implicata intr-o relatie profesionala sau nu cu diversi. La fel de bine, doctorita Gavril putea fi tinta banala a unui atac pentru a i se fura incasarile, dar de ce sa furi de la un banal cabinet de stomatologic cand poti fura de la doctori care ragaie de lovele la sfarsitul zilei?

Asteptam ca militia Braila sa ne dea raspunsul la aceste intrebari si daca are vreo legatura crima aceasta cu trupul unui ucrainean gasit desfigurat, plutind pe Dunare.

Prin urmare, este evident ca nu jaful a fost mobilul crimei si asteptam cu interes ca ceea ce a mai ramas din IPJ Braila sa se mobilizeze si sa ne spuna cat de in siguranta ne putem simti stiind ca cel putin un criminal umbla liber pe strazile orasului.