Eveniment

Voteaza PSD / Azi, de ce sa nu votezi AUR

Deschidem astazi rubrica “Voteaza PSD” si explicam si de ce facem acest lucru. Evident, nu suntem fani ai social-democratilor braileni, insa este evident ca trebuie sa va spunem, gratis, ca suntem niste prosti crezand ca altii decat PSD sunt altceva decat niste ratati PSD care isi doresc sa fie si ei “smecheri”. Practic, mai multi viermi politici nu fac decat sa se hraneasca din “cadavrul” asa-zisei opozitii brailene. Ce rost are sa credem in ei ca sunt impotriva PSD, cand, de fapt, nu sunt decat niste mincinosi de doi lei care se prefac ca sunt impotriva PSD, insa ei balesc la pozitiile si rezultatele acestora.

Astazi, va prezentam “tripleta de hAUR”, in fapt niste neica nimeni, niste “optimizatori de afaceri” care vor si ei in capu’ la masa puterii! Sa credem in ei nu este decat o masturbare trista, politica, evident.

Sa va explicam poza. De la stanga la dreapta avem o frizerita care l-a cucerit cu foarfecele, pardon, farmecele, ei pe imberbul Florin Cirligea, supranumit local Mirligea, si pe teparul sef Alexandru Danaila, zis Prepeleac. Ce au in comun cei trei?! Hei, nu va ganditi la vreun triunghi amoros. Este doar unul de afaceri, in care frizerita, boul si teparul sunt regii la energie la Braila. Atat de tari sunt, ca nici dracu nu mai stie in ce increngatura sunt firmele si asociatii lor. Ei bine, dracul la pomana suntem noi, cei care va spunem astazi ca aceste jigodii invart miliarde despre care habar nu aveti. Aici nu vorbim de vacante, de iahturi “sh” cumparate si ancorate la Pireu. Vorbim de miliarde pe care le invart, in conditiile in care asociatul lor, Prepeleac, se da mare investitor imobiliar, el nefiind decat un vierme scarbos, un nimeni sub pulpana lui Mirligea, tuns, ras si frezat de Mitzi, frizerita minune ajunsa mare experta in afaceri cu energie, imobiliare si cate si mai cate, ca doar nu il astepta ea pe Florinel sa plece matol de la Restaurantul Antik s-o bage in seama. Deh, era subprefect atunci! de aia intreba retoric comesenii: pe cine s-o f…, pe frizerita sau pe nevasta? N-a primit raspuns, ca comesenii (sic!) il batusera deja cand era mic, ca prost a ramas mereu!

Va veti intreba de ce dracului n-a scris nimeni de aceste muste care roiesc pe cadravrul defunctului Laminorul SA Braila. Uitati-va la suta de mii de lei data unui site obscur condus de un tradator balbait, ca sa nu mai vorbim de altii si altele. Uitati-va si la banii dat spagarului Chivu, alt vierme, de data aceasta pe cadavrul Militiei Braila. V-ati uitat? Normal ca nu, ca va pasioneaza doar crime si curve in prime-time, nu va intereasa cine va fura sansa la o viata normala. Daca puteti ragai niste mici sleiti la un gratar, sunteti multumiti, este?

Revenind la cei trei din poza, cand platiti factura la lumina, aminti-va de ei. Cand descoperiti ca ati ramas fara loc de munca, intrebat-i de ce au inchis laminorul. Va vor raspunde ca muncitorii faceau prea mult zgomot si deranjau locuitorii din zona.

Repetam, votati PSD, sa fim siguri ca avem pe cine sa tragem la raspundere, ca maimutorii astia, ei sunt primii – dar mai urmeaza si altii ca ei – cred ca ne-au prostit!