Eveniment

EXCLUSIV / Avem documentele din dosarul crimei de la Braila / Doctorita a fost ucisa la orele 16.12 / Cauta, de fapt, anchetatorii, pe altcineva?

Procurorul Ionel Gilca a emis documentul cu numarul 56/251/P/2024, in fapt numarul dosarului penal prin care i se aduce la cunostinta lui Mihai Maricel, fost Stanescu, ca a omorat-o premeditat, adica cu sange rece, pe doctorita stomatolog Marina Gavril.

ORA CRIMEI. Potrivit procurorului, crima s-a produs la orele 16.12, ceea ce inseamna ca anchetatorii au filmarile intregii zile de 16 iulie 2024. De ce nu prezinta filmul complet? Cauta, de fapt, pe altcineva?

Documentul, pe care Infobraila vi-l prezinta in exclusivitate, arat ca fapta de care este acuzat Mihai Maricel s-a produs la data de 16 iulie 2024, orele 16.12, in cabinetul medical al doctoritei Gavril situat la intersectia strazilor Garii cu Grivitei. Potrivit documentului citat mai sus, agresorul a premeditat atacul, iar cand a intrat in cabinetul medical i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un cutit in zona gatului, lovituri care, potrivit procurorului de caz, au legatura de cauzalitate cu decesul victimei. Anchetatorii sustin ca loviturile au provocat o hemoragie masiva externa deoarece au lovit pachetul vasculo-nervos al gatului de partea dreapa a cailor aerine si digestive, a corpului cervical 6, adica la 15 centimetri de baza parului victimei, precum si a unei plagi injunghiate la nivelul claviculei stangi, lovitura care a atins usor si vena jugulara. Celelate leziuni, probabil de auto-aparare nu au avut legatura cu moartea victimei. De altfel, reporterii nostri au aflat ca victima avea leziuni pe picioare, leziuni care au fost descoperite dupa ce a fost inlaturat pantalonul de lucru al doctoritei Gavril cat si bluzonul rosu cu care era imbracata in momentul comiterii atacului.

Mai mult, Infobraila a localizat si camerele de supraveghere care il incrimineaza pe Mihai Maricel, una fiind situata la 25 de metri de intrarea in cabinet, pe directie perpendiculara si alta, situata la 50 de metri, pe directie 30 de grade, ambele avand psoibilitatea de a vedea intrarea in cabinet si traficul din jur.

Ramane intrebarea de ce anchetatorii nu comenteaza afirmatia lui Mihai Maricel ca ar fi intrat in cabinet la orele 12.00 pentru un tratament medical, in conditiile in care au deja imgainile din ziua comiterii crimei. Nu intelegem de ce politistii procurorii nu infirma sau confirma prezenta presupusului asasin la oarele in care acesta a recunost deja ca a mers in cabinetul dr. Marina Gavril. Mai mult, camerele ar trebui sa arate daca dr. Gavril avea asistenta, daca aceasta a iesit din cabinet, cand s-ar fi intors, si daca a mai intrat altcineva in cabinet dupa ora stabilita ca fiind ora crimei. Cauta, de fapt, anchetatorii pe altcineva?

Asteptam cu interes ca anchetatorii sa comunice lista completa a persoanelor care au intrat in cabinet, ora la care dr. Marina Gavril a venit la cabinet, deoarece aceasta nu corespunde, daca Mihai Maricel nu minte, cu programul de lucru, care incepea la orele 14.00.

Vom reveni cu amanunte!

1 Comment

  1. Ana M

    acest Mihai Maricel / Stanescu / Macelaru este un CRIMINAL CARE A USCIS cu sange rece , practic i-a taiat gatul Doctoritei Marina Gavril si trebuie sa-i dea condamnare pe viata sau condamnare la moarte !!