Eveniment

EXCLUSIV / INC confirma al doilea ADN ca fiind al lui Maricel Mihai

Ancheta procurorilor braileni se solidifica cu rezultatul trimis de catre INC (Institutul National de Criminologie), care confirma ca probele biologice prelevate subunghial de la victima indica majoritar ADN-ul lui Maricel Mihai si minoritar, al dr. Marina Gavril. Rezultatul confirma faptul ca nu exista posibilitatea prezentei ADN-ului unui alt barbat. Mai mult, anchetatorii braileni nu prea mai sunt interesati sa stie daca Maricel Mihai avea sau nu discernamant, ei fiind convinsi ca acesta a stiut ce face in momentul comiterii crimei si urmeaza sa lase aceasta expertiza pentru mai tarziu, inclusiv pentru a castiga timp prin prelungirea anchetei, ca sa obtina alte probe suplimentare.

Reamintim cititorilor nostri ca dr. Marina Gavril a fost ucisa in propriul cabinet, in urma cu 3 saptamani, iar anchetatorii braileni il considera suspect pe Maricel Mihai, 39 de ani, un recidivist cu fapte comise in mai multe tari europene. Pana acum, Maricel Mihai nu a recunoscut crima de care este acuzat, iar avocatul acestuia sustine ca, dupa ce l-a privit in ochi, este convins ca acesta nu este criminalul.

Sursele infobraila indica ca posibil mobil al crimei taxele de protetie, in conditiile in care comportamentul de natura penala al familiei Gavril lasa de dorit, sotul doctoritei ucise fiind un evazionist dovedit, iar despre sotia acestuia spunandu-se din ce in ce mai des ca “ajuta” cetateni ai Republicii Moldova sa devina cetateni europeni prin asimilarea acestora in Romania. Asteptam cu interes ca Serviciul de Evidenta al Populatiei Braila sa comunice daca la adresele sotilor Gavril au fost inregistrati cetateni ai Republicii Moldova dornici de a obtine cetatenia romana si de a avea, astfel, calea deschisa spre Occident.

Citeste si EXCLUSIV / Maricel Mihai este cercetat pentru crima, dar Bogdan Gavril nu este cercetat pentru evaziune fiscala! De ce?

1 Comment

  1. Lucian

    Plânge mama doctoriței omorâtă probabil că nu a mai vrut să plătească taxa de protecție. Plânge și masa țiganului, dar nu era mai bine că doctorița să-i taie gâtul țiganului pe scaunul de consultație și acum plângea mama ei la arest, nu la mormânt. Doctorița trebuia să aplice vorba aia, decât să plângă mama, mai bine să plângă măta ! In război unul trăiește, altul moare, scapă cine omoară primul.