Eveniment

INCENDIAR / Fosta amanta al lui Nicu Ceausescu se tine bine la 62 ani

Nadia Comaneci a fost amanta lui nicu Ceausescu, fapt confirmat de Rica Raducanu, celebrul portar al Nationalei Romaniei. “Ba, baieti, pai eu beam in curte la mine cu Nicu Ceausescu si venea si iubita lui de atunci, Nadia Comaneci. Erau impreuna, ce dracu’ Eu nu spun minciuni, asa era pe vremea aia!”, a declarat Rica Raducanu pentru Infobraila.

Fosta mare sportiva, fugita in conditii dubioase din Romania, Nadia Comaneci arata impecabil la 62 de ani, dovada ca a avut grija de imaginea sa. De altfel, Ilie Nastase, cel care s-a culcat cu peste 2.500 de femei, o considera “una dintre cele mai frumoase femei din Romania”, lucru absolut de inteles, judecand dupa imaginile publicate in acest articol.

Recent gimnasta a postat produsele cu care isi ingrijeste fata, asaltata de intrebari de la fanele ei care o chestionau sa afle cum reuseste sa arate atata de bine. Si surpriza, desi locuieste in Statele Unite ale Americii, mai precis in Oklahoma, intr-o casa impresionananta, desi isi permite cele mai scumpe si sofisticate tratemente, Nadia foloseste produsele de fata care sunt conceptul unui medic roman, tanarul doctor Elena Martin. “Am primit aceste produse cosmetice din Romania, realizate de Dr. Elena Martin. Sunt minunate. Performanta și echilibru”, a declarat Nadia pentru ziarul nostru.

Coplesita de gestul facut de Nadia, medicul roman i-a multumit public: “Va iubim mult! Eu sunt cea mai fericita si onorata ca podusele mele au ajuns la dumneavostra!”