Eveniment

Liberalul Dragos Voicu si-a dat demisia din functia de director medical al SJU Braila

Dragos Voicu, sustinator declarat al PNL, si-a dat demisia din functia de director medical al SJU Braila, conform spuselor prietenului si fostului sau pacient, spagarul Catalin Chivu. Gurile rele spun ca nu este nicio pierdere, dimpotriva, va mirosi mai frumos la sedintele la care participa domnul doctor Voicu.

Liveralul Dragos Voicu, care a stat sub pulpanaPSD pana acum, se considera, potrivit propriilor spuse, “mai de folos brailenilor ca chirurg, decat ca manager”. Mai mult, Voicu este si conferentiar, nicidecum profesor, la facultatea de diplome medicale din Galati.

Doctorul Voicu si Catalin Chivu se cunosc de mult, cand primul l-a operat pe ultimul de apenticita, iar acesta, Chivu, l-a rezolvat cu locul de parcare din fata blocului, in sensul ca i-a tarat in mijlocul bulevadului Dorobantilor masina aceluia care indraznea sa ii ia locul de parcare doctorului.

Potrivit surselor noastre, postul de director medical ii va reveni unui alt doctor de nisa, de data aceasta de la “arhicunoscuta” facultate de Medicina din Ovidius, Constanta, adica lui Florin Tovarnac, asa-zisul sef al Maternitatii Braila. Va inchipuiti ce va urma? Posibil nerespecatrea circuitelor medicale in tot spitalul, nu numai la Maternitatea Braila. Suntem curiosi cum va fi rezolvat conflictul de interese dintre Florin Tovarnac de la Ovidius, Constanta, si sefa sectiei neurologie, Nicoleta Tovarnac de la Vasile Goldis din Arad. Va dati seama ce inseamna sa ai ca sefi si coordonatori in SJU Braila doctori care si-au facut studiile la tot felul de maghernite denumite pompos facultati de medicina? Acest caz nu e singular, pentru ca azi avem in SJU Braila sectii clinice, adica unde invata studentii, conduse de doctori care pana nu demult vindeau medicamente de la marile corporatii farmaceutice care sugruma sistemul sanitar din Romania?

SJU Braila este doar o feuda a PSD care, iata, isi vede visul implinit: are sub control medici la mana a doua, cu studii obtinute pe te miri unde, care chiar vor face ca zicala ca cel mai bun medic din Braila este trenul de Bucuresti, sa fie una adevarata.

Revenind la subiect, il rugam pe domnul doctor Dragos Voicu sa nu ne determine sa publicam dovezile clare ca isi face asistentele sa geama de placere atunci cand este de garda. Il rugam, acum cand isi regaseste menirea liberala, sa le faca sa tipe dandu-le pumni in gura!

Prin urmare, dragi braileni, observati ca trompetele PNL, doctorii PNL si PSD, isi dau mana pentru a promova un sistem de sanatate care sa va bage in groapa. Nu aveti nici aici noroc, pentru ca gropi bune se gasesc tot pe pile si pe bani multi, dovada anunturile de vanzare de cripte din cimitirile brailene. Nu veti avea loc nicaieri, nici in spital, si nici in cimitir, dar puteti lua cu asalt sectiile de vot, sa votati “trandafirii” sau “sageata”! Primii va vor fi pusi pe mormant, iar a doua va va intra in dos! Evident, printre voi, votantii celor doua mizerii, se numara si fani din ambele categorii. Dumnezeu sa va ajute, pentru ca traiti intr-un judet in care nu aveti nicio speranta! Se zice ca ea moare ultima, dar in cazul vostru, e moarta de mult!

Leave a Reply