Eveniment, Politica

Cu cate valize cu bani a cumparat Florin Cirligea filiala AUR?

Ieri, peste 50 de sustinatori AUR au fost goniti de catre fostele trupe de Securitate ale Romaniei, adica de Jandarmeria Romana. Fostii securisti in cuget si simtiri au actionat la cererea candidatului AUR la presedintia Romaniei, George Simion. Totul s-a petrecut in orasul Insuratei, jud. Braila, unde Simion, impreuna cu presedintele AUR Braila, Florin Cirligea, supranumit “Mirligea”, avea o intalnire cu locuitorii orasului.

Potrivit spuselor deputatului Ciprian Ciubuc, “filiala Braila a fost cumparata cu valize cu bani”. Convinsi ca un deputat AUR stie ce vorbeste, asteptam ca Florin Cirligea, care a lasat fara o paine pe masa mii de braileni, sa ne spuna cati bani a dat pe filiala lui Simion de la Braila. Sa se retina ca nu intrebam cu cate miliarde de lei a cumparat cateva ziare brailene in campania electorala care tocmai a trecut.

Curios este ca la intalnirea cu George Simion nu a fost primit nici macar George Turiac, fostul coordonator al AUR Braila, care i-a predat la cheie partidul nu cu mult timp in urma. “Oamenii sunt dezamagiti, frustrati, pentru ca Simion a vandut filiala Braila la niste politruci care au cumparat cu niste valize aceasta filiala. Deci marelui Simion i-a fost frica de o mana de oameni, a chemat jandarmeria, politia”, a declarta deputatul AUR, de altfel cu nume predestinat pentru acest partid, Ciprian Ciubuc.