Publicitate

Anunt public

S.C CONCIVIA SA anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „DESFIINTARE CORP C37 ( MAGAZIE ) SI AMPLASARE STATIE TIP PENTRU PREPARAREA MIXTURILOR ASFALTICE”, propus a fi amplasat în judetul Brăila, municipiul Brăila, str. Incinta Docuri, nr.1 – Zonă Portului Braila, C.F. 93475: proiectul propus nu se supune evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brăila – mun. Braila, Bd. Independenţei, nr. 16, Bl. B5, de luni pana vineri, intre orele 9,00 – 13,00, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbr.anpm.ro – sectiunea Reglementari/ Acordul de mediu/ Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare, in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila

Leave a Reply