Eveniment, Publicitate

5 dintre cele mai îndrăgite jocuri de păcănele de la Amusnet în 2024

Producătorul de jocuri pentru cazinouri Amusnet Interactive (fost EGT) este reprezentat pe site-urilor cazinourilor online licențiate de o selecție impresionantă de sloturi. Multe dintre păcănelele lansate de compania bulgară se află în topul preferințelor jucătorilor români.

Atunci când spunem jocuri EGT, primele care ne vin în minte sunt următoarele cinci:

SHINING CROWN

Amusnet Interactive a semnat numeroase sloturi cu fructe și cu șeptari, iar „Shining Crown” este printre cele mai îndrăgite. La o primă vedere, nu este un joc foarte atractiv, neavând rotiri gratuite sau alte jocuri speciale în afara jocului Gamble, prin care poți multiplica fiecare câștig punând la bătaie suma obținută deja.

Totuși, atunci când începi să joci, nu te mai poți dezlipi. Poate că este vorba despre coroana regală care se oprește destul de des pe grilă și se multiplică pe toată rola și îți poate aduce câștig pe mai multe linii de plată. Sau poate că sunt ca un magnet efectele sonore și vizuale care însoțesc fiecare plată. Cert este că toate simbolurile, de la fructe la clopoței și șeptari, au o strălucire aparte.

AMAZON’S BATTLE

Bătălia amazoanelor se dă pe o grilă cu cinci role și trei rânduri, pe care simbolurile apar de cele mai multe ori stivuite (ocupă mai multe poziții pe rolă). Cele mai valoroase simboluri sunt acelea care le reprezintă pe luptătoare, diferențiate de culoarea părului. Pe primul loc în top este blonda, urmată de brunetă, roșcată și șatenă. O altă pictogramă de top este tigrul, în timp ce literele au valori mai mici.

Calul negru este Wild stivuit, iar cheia este elementul Scatter și poate apărea doar pe rolele 2, 3 și 4. Ca să intri în secvența de rotiri extra trebuie să ai pe ecran minim șapte Scatters. Dacă pe grilă se opresc 9 chei, atunci primești 30 de rotiri. Funcția nu poate fi redeclanșată.

FLAMING HOT

„Flaming Hot” are 40 de linii de plată care se formează pe 5 role și 4 rânduri. Fructele sunt cele care apar frecvent în jocurile lansate de Amusnet: pepeni, banane, struguri, mere, cireșe și caise. Câștigurile mai mari pot fi aduse de șeptar, dolar și BAR.

Caracteristica foarte atractivă la acest slot este aceea că simbolurile Wild apar stivuite și pot aduce recompense importante dacă simbolurile cu care intră în combinație sunt tot stivuite. Pentru ca o combinație să plătească, trebuie să se formeze pe minim trei coloane, de la cea mai din stânga spre dreapta.

SECRETS OF ALCHEMY

Alchimiștii încercau să transforme metalele în aur, iar în acest joc le poți afla secretele. Pe role apare cartea cu formule magice, lingouri, dar și un trandafir din metalul prețios. Simbolurile care formează o combinație ce plătește dispar, iar în locul lor vin altele. Bărbatul și femeia care îl angajează pe alchimist sunt pictogramele cele mai valoroase.

Wild-ul jocului este reprezentat de un alchimist cu o poțiune în mână și poate substitui toate celelalte simboluri. Scatterul este reprezentat de un castel zburător și are puterea de a declanșa o serie de rotiri extra atunci când apare pe rolele 1, 2 și 3. Seria poate fi prelungită dacă în timpul ei obții alte trei Scatters.

OLYMPUS GLORY

Sloturile inspirate din Legendele Olimpului sunt de obicei foarte populare. „Olympus Glory” este ca o poveste spusă cu ajutorul personajelor mitice: Atena – zeița războiului, Zeus, Poseidon, Afrodita și Dionis.

Zeus, cel mai important dintre zei, este și Wild și Scatter. Trei pictograme Zeus oprite pe rolă joc declanșează o serie rotiri extra cu simboluri speciale expandabile alese dintre cele din jocul de bază. În timpul secvenței de rotiri extra (care poate fi redeclanșată), Zeus plătește ca și simbolul cu cea mai mare valoare (Atena).