Publicitate

5 sloturi online de top cu tematică din lumea Egiptului Antic

Egiptul Antic i-a inspirat dintotdeauna pe creatorii de jocuri pentru cazinourile online. Tema este atât de vastă, încât companiile au lansat zeci de „păcănele egiptene”, care au în centru zeitățile din țara piramidelor și conducătorii legendari.

Poveștile și misterele din vremea faraonilor sunt prezente în sloturi foarte populare, așa cum sunt următoarele cinci:

„Book of Gold. Multichance” este un slot cu 10 linii de plată care reproduce o atmosferă egipteană autentică, atât prin coloana sonoră, cât și prin simbolurile care se succed pe grila formată din 5 coloane și 3 rânduri. Cea mai valoroasă pictogramă este cartea cu copertă aurită, pe care este desenat unul dintre faraoni. Cartea de aur este Scatter. Dacă apare pe ecran în minim trei exemplare, primești rotiri extra cu simbol special expandabil.

Dintre pictogramele care nu au statut special, cel mai bine plătesc regina și Horus. Ochiul lui Horus și crucea lui Ankh le urmează ca valoare. Secvența de rotiri extra poate fi cumpărată la un preț de 100x miza.

„Legacy of Dead” îl aduce în prim plan pe faraonul Tutankhamon, desenat ca și cum s-ar fi întors din morți pentru a-i înspăimânta pe exploratorii care încearcă să descifreze misterele ascunse în interiorul piramidelor. Un alt simbol foarte puternic este Anubis, zeul care conducea spiritele în lumea de dincolo, și Horus. De asemenea, pe role apare bustul de aur al unui faraon.

Acest slot are un singur simbol special, camera mortuară de aur, care este și Wild, și Scatter. Minim trei Scatters oprite pe grilă inițiază o serie de rotiri extra cu simbol special expandabil. Seria poate fi redeclanșată, dacă în cadrul ei obții alte trei camere mortuare.

„Power of Gods. Egypt” are o grafică deosebită și 243 de linii de plată. Simbolurile sunt ființe mitologice începând cu Ra, cel mai mare dintre zei, care se află în stânga grilei ținând o lespede în care sunt sculptate șapte forme de scarabei. Dacă le completezi, obții 7 rotiri extra cu multiplicator 7x.

O altă modalitate de a obține rotiri extra este ca pe ecran să se oprească minim trei simboluri Scatter. Într-un asemenea scenariu, ai de ales între trei secvențe:

  • 15 rotiri pe role Sobek cu multiplicator de până la 7x;
  • 12 rotiri cu Wild expandabil Isis;
  • 10 rotiri cu multiplicator infinit Bastet.

Simbolul Wild (zeul Ra) substituite orice pictogramă, cu excepția elementului Scatter. Slotul „Power of Gods. Egypt” poate fi jucat în cazinoul SlotV online.

„Ancient Egypt” îți oferă ocazia de a aprofunda rolul scarabeului în mitologia egipteană. Despre aceste insecte se spune că erau principalele ajutoare ale zeului Ra, rostogolind soarele pe cer, de la răsărit până la apus.

Simbolul special este un Scarabeu de aur, care joacă rol de Wild. Atunci când ajută la formarea unei combinații câștigătoare, își desface aripile. Totodată, scarabeul este simbol Scatter. Dacă aterizează pe grilă în trei exemplare, se declanșează un joc special în care ai de ales dintre trei cufere și poți câștiga rotiri extra, un premiu mare sau un premiu mic.

„Book of Ra Magic” este unul dintre jocurile din seria „Book of Ra”. Jocul inițial a introdus noțiunea de simbol special expandabil, în cadrul secvenței de rotiri extra. Această versiune are o grafică mai avansată, dar au fost păstrate sunetele specifice sloturilor ca la aparate.

Exploratorul continuă să fie pictograma care plătește cel mai bine, în timp ce cartea este Wild și Scatter. Minim trei cărți activează jocul special, în care ai parte de rotiri extra cu până la 9 simboluri speciale expandabile (de fiecare dată când secvența este redeclanșată, este adăugat un simbol special suplimentar).