Eveniment

A trebuit sa moara oameni  / “Patronul” CJ Braila ii sugereaza Deliei Rasnoveanu sa isi dea demisia

Chiriac a profitat de incidentul de la Spitalul Judetean ca sa le reaminteasca brailenilor cat de corect si de uman este. Daca liberalii se fac ca se lupta pentru cei cativa lei in plus pe care ii platesc brailenii la apa, Chiriac a trecut la sacrificat mieluta, numita generic si doamna “Nu stiu” din curtea proprie a PSD. Da, Francisk Chiriac a luat atitudine, dragi braileni. S-a facut corect!? Ii sugereaza Deliei Rasnoveanu sa isi dea demisia dupa moartea domnului Grozavu, pacientul gasit mort descult, langa gardul Spitalului Judetean, acolo unde era internat. Cu durere in suflet observam ca moartea acestui om a cazut numai bine pentru “justitiarul” de la CJ, acum in prag de campanie electorala.

Sa ii demita pe toti cei care ar fi putut sa intervina pentru salvarea domnului Victoras Grozavu, iar apoi sa-si prezinte demisia, a declarat Francisk Chiriac.

Internat in sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean Braila, domnul Grozavu, in varsta de 53 de ani, din Braila a murit langa gardul spitalului, situat pe Soseaua Naționala Veche, pe 16 octombrie. Tragedia s-a petrecut noaptea, barbatul reusind sa coboare de la etajul IV si sa iasa din spital fara ca nimeni sa il observe, descult si in pijamale.

Are rost sa ne uitam in urma si sa ne reamintim cat a protejat-o Chiriac pe Delia Rasnoveanu in ani si ani de incompetenta, chiar si in vremea in care spitalul lua nota 6 de la Ministru Sanatatii din acea vreme?

Are rost, va spunem noi! Pentru amintirea tinerei mamici Ana-Maria Paduraru. Patru ani de cand nu unul, ci un intreg sir de incompetente, de la personalul medical de pe salvare care ii spunea ca se alinta, cei de la maternitate care nu au curatat-o bine dupa nastere, asa cum chiar medicul legist Gina Ilie ne-a declarat, pana la toti medicii de la UPU care s-au perindat pe langa patul ei, degeaba, fata fiind in chinuri groaznice.

Are rost, pentru toti pacientii care nu beneficiaza de medicamente in spital, pentru toti pacientii care pleaca cu fel si fel de bacterii din spital, pentru Ana- Maria Paduraru, pentru domnul Grozavu, chiar pentru noi, mai devreme sau mai tarziu, toti vom ajunge pe acolo, cu probleme mai grave sau mai putin grave.

1 Comment

  1. Constanta Vilcu

    Cate nenorociri sa mai patim !Curatenie trebuie facuta in sistemul sanitar de sus in jos!Destituiti din functii toti cei direct raspunzatori de moartea acestui pacient in frunte cu managerul Risnoveanu!