Eveniment

Amenintari in stil mafiot pe o strada din Braila / Tanar politist, blocat in miez de noapte in trafic si amenintat de trei indivizi care i-au distrus masina

Intregul incident s-a petrecut in noaptea de joi spre vineri, atunci cand un tanar politist, in varsta de 22 de ani, ar fi fost amenințat și șicanat în trafic.

Conform informatiilor furnizate de Biroul de Presa al IPJ Braila, in urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că tânărul de 22 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe Șoseaua Buzăului din municipiu, pe fondul neatenției la schimbarea benzii de circulație, ar fi fost șicanat în trafic de un alt autoturism. La intersecția cu strada Grigore Alexandrescu acesta ar fi fost blocat, iar din autovehiculul respectiv ar fi coborât trei persoane care i-au provocat distrugeri la autoturism și l-au amenințat cu acte de de violență, având la vedere obiecte tăietor-înțepătoare. Cele trei persoane au fost identificate ulterior de polițiști, fiind vorba de trei tineri de 19, 22 și 24 de ani, toți din Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare.