Eveniment

ANCHETA POLITIEI LA SPITAL / Un pacient internat a fost gasit mort langa gard

Un barbat, internat in sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean Braila, a murit langa gardul spitalului. Tragedia s-a petrecut noaptea, barbatul reusind sa iasa din spital fara ca nimeni sa il observe.

La data de 16 octombrie a.c., la ora 05:45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați, prin apel 112, de către un medic din cadrul unui spital din municipiu, cu privire la faptul că un bărbat ce era internat ar fi plecat din unitatea spitalicească. Bărbatul de 53 de ani, din Brăila, a fost găsit în stare de inconștiență, în exteriorul unității spitalicești, lângă gardul acesteia, situat pe Șoseaua Națională Veche, fiind declarat ulterior decedat. Acesta a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. In urma activităților de cercetare efectuate, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila s-au sesizat din oficiu și cu privire la săvârșirea infracțiunii de neglijență în serviciu, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.