Publicitate

Anunt public

S.C. ORIGINAL SERV S.R.L. anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul  “CONSTRUIRE SPALATORIE AUTO, ANEXA (ASPIRATOARE AUTO SI CELULE FOTOVOLTAICE) SI IMPREJMUIRE” propus a fi amplasat in judetul Braila, mun. Braila, strada Soseaua Ramnicu Sarat nr. 111, lot 1/2, CF 91424, NC 91424; proiectul propus nu se supune evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brăila – Mun. Brăila, B-dul Independenței nr.16, Bl.B5, în zilele lucrătoare între orele 9.00 – 13.00, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbr.anpm.ro – secțiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului.