Publicitate

Anunt public

Aceasta informare este efectuata de: RESIDENTIAL DEVELOPMENT CONSULTING SRL, cu sediul în Sat Domnesti, Comuna Domnesti, Intrarea Abnegatiei nr. 4, Camera 4, Jud Ilfov, ce intentioneaza sa solicite de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Braila, Aviz de Gospodarire a Apelor, pentru proiectul: “CONSTRUIRE STATIE DE DISTRIBUTIE CARBURANTI LA AUTOVEHICULE (CABINA STATIE, COPERTINA CU LINK, INSULE POMPE, SPALATORIE AUTOMATA CU PERII, 2 BOXE CURATATORIE, 1 BOXA AER-APA, SKID GPL CU COPERTINA SKID, ELEMENTE DE IDENTIFICARE SEMNALISTICA, TOTEM, STEAGURI, POLE SIGN, POST TRAFO, INSTALATII AFERENTE, ACCESE AUTO- RACORD LA INTERSECTIE CENTURA BRAILEI, IMPREJMUIRE TEREN, ORGANIZARE SANTIER, BRANSAMENTE UTILITATI)”, propus a fi amplasat in Comuna Vadeni, judetul Braila, Tarla T268, Parcela P7/1/2/1, P7/2LOT1, P7/2LOT2/1.

Aceasta investitie este noua.

Ca rezultat al procesului vor rezulta permanent urmatoarele ape uzate: ape uzate menajere, ape pluviale potential impurificate cu hidrocarburi (epurate prin separator de hidrocarburi), ape tehnologice de la spalatoria auto (epurate prin separator de hidrocarburi) si ape pluviale conventional curate. Toate apele rezultate vor fi evacuate, dupa epurare(dupa caz), in reteaua publica de canalizare a localitatii, prin racordul propus.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996 cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la urmatoarea adresa: [email protected], dupa data de 30.10.2023.