Eveniment

Atac violent / Taximetrist batut si jefuit in statia de pe strada Scolilor

Un taximetrist a fost bătut și tâlhărit de un barbat care i-a furat telefonul. Incidentul a avut loc azi-noapte, în stația de pe strada Școlilor, unde taximetristul era oprit.

La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 22:00, Poliția Municipiului Brăila a fost sesizată de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-ar fi agresat și i-ar fi sustras telefonul mobil. Din primele cercetări a reieșit că, o persoană necunoscută ar fi urcat în autovehiculul cu regim TAXI, parcat în stația de pe strada Școlilor și ar fi sustras telefonul mobil al șoferului. Cu scopul de a păstra bunul sustras, l-ar fi lovit în zona feței pe șofer, un bărbat de 38 de ani, din Brăila, după care a fugit de la fața locului.

În urma evenimentului, bărbatul de 38 de ani a necesitat îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportat la spital.Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, identificarea persoanei vinovate de săvârșirea faptei și tragerea la răspundere, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.