Eveniment

ATENTIE, braileni! Vor fi restrictii de circulatie pe pod / Se circula doar pe un singur sens

⛔️Biroul de Presa al IPJ Braila informeaza despre faptul că în perioada 19 aprilie -18 mai a.c. se vor executa lucrări de reparații în garanție a rosturilor podului Vulpea situat pe DN 2B, km 104+100 (Șoseaua de Centură), cu *închiderea circulației rutiere pe un singur sens de circulație*, traficul rutier urmând a se desfășura alternativ, fiind dirijat prin indicatoare, semafoare și completate cu indicatoare de reglementare a priorității.

Menționăm faptul că semnalizarea rutieră temporară va fi amplasată/montată astfel încât semnificația acesteia să fie percepută în timp util de către participanții la trafic.

Lucrările sunt monitorizate de către polițiștii Serviciului Rutier Brăila.*Participanții la trafic sunt rugaţi să îşi păstreze calmul și să respecte normele legale în vigoare.

1 Comment

  1. gicu

    Nu mai bine ne arestează astia si ne tin prizonieri in Brăila?Ca nu mai ai pe unde iesii!Sos Baldovinesti ,blocată la Podul Apollo,La Vulpea circulatia blocată,pe Grivita circulatia blocată pina la Carantinei,pe Calea Galati circulatia blocată,pe sos Buzaului circulatia blocată la intersectia cu str Gr Alexandrescu!Practic astia ne tin sechestrati in Brăila!