Eveniment

Bravo, Canciu! Seful ISJ il trimite la inchisoare pe sotul adjunctei lui

Cand vine vorba de avantaje electorale, penelistii nu au mama si nu au tata. Se canibalizeaza fara niciun fel de restrictii si fara sa le pese de ceea ce se intampla cu colegii lor. Filiala muribunda a PNL Braila, un exemplu de mizerie electorala cum nu se poate gasi nicaieri, este in situatia care nu mai da doi bani pe nimeni. Scapa cine poate!

Sa recapitulam. In urma cu cateva zile, Catalin Canciu, Inspector scolar general la ISJ Braila, presedintele organizatiei municipale a PNL Braila si viitor candidat la functia de primar al municipiului Braila, a publicat un text, preluat, ca doar pe el nu il duce capul oricum, despre faptul ca baronul PSD Bunea Stancu face parte dintr-o caracatita care a pus mana pe asfaltarile din municipiul Braila, contra sumei de 13 milioane de euro!

In replica, cotidianul despre care Canciu spune ca este platit din bani publici, doar pentru ca a indraznit sa participe la o licitatie, a publicat la rubrica “pamflet” informatia potrivit careia din comisia de licitatie a facut parte si Dumitru Virgil Bolovan, sotul sefei femeilor liberale. La prima vedere, pare ca Catalin Canciu (SIC!) a fost doar un bou care habar nu avea despre ce vorbeste, dar indemnul lui “sa-i oprim, nu!” a avut si are repercusiuni mai mari.

Canciu a aruncat familia Bolovan peste bord si a decis ca este nimerit ca Dumitru Bolovan sa faca parnaie pentru ca este un pesedist, care doar asta merita.

La prima vedere, ati putea spune ca Canciu (SIC!) a crezut ca le-a dat la gioale celor de la PSD, dar este greu de crezut, pentru cineva care a fost ministru adjunct, ca nu stie legea. Cu siguranta Canciu stia ce face si ce zice, ca nu ne putem inchipui ca este atat de imbecil incat, din prostie, sa trimita la parnaie pe sotul adjunctei lui de la ISJ.

De ce spunem ca l-a trimis la parnaie? Pentru ca, potrivit legii, nimeni care a lucrat sub 5 ani la o firma nu poate sa ia decizii, inclusiv la licitatii, opozabile firmei la care a lucrat, adica exact situatia in care se gasea si se gaseste Dumitru Bolovan astazi. Sotul inspectoarei adjunctei de la invatamant, doamna Cici Bolovan, este in situatia in care, dupa ce l-a slujit pe Bunea Stancu, sa ii atribuie tot lui o licitatie in care acesta castiga 13 milioane de euro! Veti considera poate ca este putin probabil ca Catalin (SIC!) Canciu sa nu fi stiut acest lucru, el fiind un om informat si care se da informat, dovada declaratiile si postarile lui de pe retelele sociale. Prin urmare, Canciu stia ca dezvaluid acest lucru, il trimite pe sotul adjunctei lui la inchisoare, pentru ca altfel nu intelegem de ce a insitat asupra acestui subiect.

In aceste conditii, este clar ca Bolovan Dumitru Virgil a incalcat legea si este pasibil de inchisoare de la 1 a 5 ani si nu vedem cum ministra greu incercata de bistruriile clinicilor de infrumusetare ar putea sa il scape. Cu siguranta ca, atunci cand va citit aceasta stire, batausul din Ciresu, aceasta rusine a PNL-ului brailean, va incerca sa-l apere. Daca atunci cand clanul Popa batea oameni si se pisa pe ei pentru ca puteau vinde cateva zeci de hectare, acum credem ca pretul va fi mai mare. Asta daca nu cumva, insusi Popa si-a dorit acest lucru, adica sa elimine orice concurenta, fie ea si de la organizatia de femei.
Este evident ca demisia acestui maimutoi este singurul lucru bun care se poate intampla, iar daca acest lucru nu se intampla, nu va ramane decat sa nu ii votati si sa nu le oferiti sansa infima de a fi intangibili, chiar daca acest lucru va va macina tot timpul. Amintiti-va de votul pe care l-ati dat lui Iliescu sa nu iasa Vadim. Acum, raul cel mai mare este gasca corupta a PNL Braila. Nu-i votati, pentru ca ar trebui sa vi se usuce mana punand stampila pe un bataus, un prost si acolitii lor!