Eveniment

Ca-n filme / Un tanar brailean a furat masina bunicii si, dupa o cursa nebuna, a intrat cu viteza in masina Politiei

În această seară, 23 noiembrie a.c., în jurul orei 18:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 18 ani, i-ar fi luat cheile de la mașină și ar fi plecat cu aceasta.

Polițiștii au instituit de îndată filtre, în vederea localizării și opririi în trafic a tânărului în cauză.În acest context, tânărul a fost localizat pe DE 584, pe raza localității Viziru, iar polițiștii instituiți în filtrele din localitatea Viziru și orașul Însurăței au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă tânărul și-a continuat deplasarea.

Filtrul instituit la intersecția DE 584 cu DN 21A, la intrare în localitatea Bărăganu, a procedat la oprirea vehiculelor, iar tânărul văzând coloana de mașini, a pătruns pe sensul opus de mers, ar fi pierdut controlul asupra volanului și a lovit autospeciala de poliție ce era oprită în afara părții carosabile, pe sensul de mers Bărăganu-Brăila, politistii reușind să se ferească la timp din calea vehiculului.În urma impactului, cele două mașini au ricoșat într-un stâlp, astfel fiind lovite și alte trei autoturisme.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 18 ani, care a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din cauza leziunilor suferite, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând a-i fi recoltate probe biologice.În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.