Eveniment

Canciu aduce PNL la andropauza / Nu a dus-o doar pe nevasta’sa in Pula, ci si partidul

Cu siguranta, toti cei care cititi infobraila si sunteti doar vreo 30.000 de braileni pe zi, ati vazut vreun caine care va latra din spatele vreunui gard si nu credem ca ati uitat usor ranjetul animalului cu pricina. Nu v-am povestit despre acest lucru, dar, din nefericire, fostul candidat al PNL pentru functia de primar se inscrie fix in aceasta categorie, dovada stand pozele pe care singur si le-a pus pe retelele sociale. Publicam acest material cu bucuria copiilor care au scapat fara ca vreao javra sa le muste pantalonii si il dam exemplu pe deja fost celebrul Catalin Canciu.

Sa trecem la lucruri serioase. Canciu este groparul opozitiei brailene, tiripliciul ajuns din motive care ne scapa, sa-l infrunte pe Marian Dragomir, rezultatul alegerilor transformandu-l in subiect de bancuri, cel mai tare urmand a fi publicat putin mai jos.

Se facea ca Canciu si Dragomir priveau 100 de porumbei, iar Canciu il intreba pe Dragomir daca stie, ca tot se da mare columbofil, cum poate afla sexul porumbeilor, nu genul acestora asa cum seful lui Canciu, maimutoiul Ciuca se facuse de ras. Dragomir i-a propus lui Canciu sa afle singur care e treaba cu sexul porumbeilor, oferindu-i posibilitatea de a ii intreba el insusi cum sta treaba. Canciu il intreaba pe Dragomir ce intrebare este asa de buna incat sa dea un rasuns corect. Dragomir i-a spus ca este suficient sa ii intrebe pe porumbei, amestecati in mod aleatoriu masculi si femele, si va afla raspunsul. Cu zambetul de caine in calduri, Canciu l-a somat sa ii spuna intrebarea care il va aduce la adevar. Calm, Dragomir a spus sa intrebe porumbeii cine este cel mai bun contracandidat PNL din Braila? Nervos, Canciu s-a aratat indignat si i-a cerut lui Dragomir sa-i spuan cum va afla el raspunsul. Calm, Dragomir i-a spus sa intrebe: “Sunt eu, Canciu, cel mai bun contrcandidat impotriva lui DRAGOMIR? Iar porumbeii ii vor da raspunsul. Canciu a insisitat si a spus ca este curios cum va face aceasta intrebare diferenta intre mascul si femele. Dragomir a raspuns sec: La aceasta intrebare, masculii vor spune sa le sugi pula! Asta va fi diferenta”.

Reamintim cititorilor nostri ca profesorul Catalin Canciu a fost contracandidatul lui Dragomir pe care l-a persiflat din confortul vilei sale de jumatate de milion de euro din Cazasu, locul unde Canciu a clocit cele mai tari strategii impotriva primarului columbofil.

Mai mult, lasand gluma la o parte, Canciu si PNL l-au atacat pe Dragomir in mod repetat, normal pentru o campanie electorala dar singurul lucru obtinut a fost, pe langa un microprocent obtinut in alegeri, o erectie a porumbeilor masculi si o greata a electoratului brailean care a vrut sa-i arate, si i-a aratat, ca este cel mai prost candidat pe care PNL l-a avut vreodata in alegerile pentru primarie. Poate, daca Canciu (sic!) ar fi candidat la europarlamentare, celebra fotografie virala a chelnerilor de la un restaurant dintr-un oras croat ar fi avut insemnatate. In fotografia postata de angajatii restaurantului la care CANCIU SI SOTIA LUI AU FOST, se afla sloganul:”Canciu, Pula este alaturi de tine!”

Brailenii regreta si acum ca nu au fost alaturi de Canciu decat in numar mic, pentru ca, om fi noi acreditati aici de pe la 1625, dar cu Pula nu te pui!

Leave a Reply