Eveniment

Canciu castiga pe 9 mai, Marian Dragomir “se multumeste” cu 9 iunie

Daca pana acum am crezut ca la PNL sunt doar prosti, acum avem aceasta convingere. Lansarea candidatului PNL la Primaria Braila, domnul Catalin Canciu, a fost cum Laika a fost lansata de sovietici pe orbita. Amandoi au avut si au aceeasi soarta. Au murit!

Daca Laika a murit in chinuri, arsa de radiatiile solare, Canciu va muri lent, cum ii sta bine unui imbogatit fara limite care isi face vacantele in Pula!

Am murit de ras vazand asa zisa lansare a lui Canciu, un esec epic care, probabil, va fi ecranizat de marele firme de streaming. Un baietas care citea de pe foi vrea sa fie primarul nostru, fara sa ne spuna de ce dracului nevasta-sa i-a taiat toate hainele, de a mers la o lansare de scoala cu alea de ginerica, cu doua numere mai mici. Acest baietas care se dadea proletar ca locuieste in niste mizerii din strada Plantelor sta, de fapt, intr-o vila de sute de mii de euro in cartierul bogatilor din Cazasu. Acest baietas care da ziare in judecata pentru miliarde de lei nu poate justifica, el insusi, miliarde de lei. Acest pusti cordit in bulan nu este decat o muhaia penibila a ceea ce crede Popa despre profesori. Ca sa explicam, Popa are o nevastra profesoara si are un handicap ca cea cu care imparte patul este mai desteapta decat el. Acel handicap transcede catre Canciu, al profesor, de data asta nu despre sex.

Faptul ca Popa insista cu Canciu nu este decat un determinant Vandermonde care arata ca ceeea ce site-urile porno descriu ca sa iti vezi nevasta alintata de altul este un lucru real. Iluzia ca, unul ca Canciu, este un baiat destept, viril si potent da aripi tuturor, mai ceva ca bautura energizanta a celor care ne-au refuzat intrarea in Schengen.

Retineti doar ca si unul si altul nu sunt decat umbra bombei atomice pe care Mihai Tudose o va arunca acestui judet, doar ca sa fie sigur ca maimutele proaste nu vor face parte din noua generatie.

In traducere libera, Tudose va castiga fara probleme alegerile la Braila si va demonstra ca atat aliatii cat si dusmanii nu sunt decat niste ahtiati dupa sex oral cu PSD, partidul la care vor sa ajunga indiferent cat de mult se ineaca cu procentele acestuia.