Eveniment, paNflet

Canciu si-a dus nevasta in Pula, de ziua ei

Cunoscut doar pentru ca este amator de plimbari pe bani publici in tari straine, fostul, actualul si viitorul sef al profesorilor braileni, Catalin Canciu a tinut sa dezminta categoric acest lucru. Seful liberalilor braileni, ca al cadrelor didactice stim toti ca este, si-a dus nevasta de ziua ei in Pula. Nu, nu este vorba de bancnota din vreo tara din Africa, si nu, nu este vorba de vreo gluma proasta. Seful la profesori si la liberalii din municipiul Braila si-a dus nevasta in Pula, o calatorie, spun sursele noastre, cam rara in ultima vreme, omul nostru fiind “ocupat” cu diverse treburi politice si administrative pe care i le dicta deunazi Danielei Cadar, fosta lui sefa de cabinet de la Turism, un fel de tiitoare a documentelor oficiale si oficioase ale marelui nostru dragator.

Ca sa faca in ciuda la toti pesedistii, Canci (u) si-a pus si poza HD pe retelele de socializare, sa moara toti de necaz in ce Pula si-a dus nevasta.

Reamintim cititorilor nostri ca Canciu (sic!) Catalin este acel politician a carui avere imobiliara nu este justificata in niciun fel de castigurile lui declarate. Ne intrebam cu ce maruntis si-a dus nevasta in Pula, ca marimea conteaza, macar la bani.

Apreciem sustinerea doamnei Canciu, care pare fericita in poza si satisfacuta de faptul ca, macar de ziua ei, Catalin al nostru a fost langa ea si a scos-o la masa. Speram, pentru binele conjugal al familiei Canciu, ca Catalin (sic!) nu a pus-o intr-o pozitie delicata. Nu, nu va ganditi la prostii, ci la faptul ca nu a pus-o sa plateasca.

Ne-ar fi placut ca “domnul” Canciu sa fi fost insotit de prieteni, dar credem ca poza de pe retele e facuta de vreun Nicusor de la Braila local, seful la pozarii din Pula.