Administratie, Politica

Carligea pune piciorul in prag / Botea trebuie sa isi dea demisia din C.A. al spitalului

Florin Carligea si-a luat in serios rolul de lider al oamenilor de afaceri din AUR Braila. Pe un ton fara echivoc, omul de afaceri brailean a dorit sa elimine orice controversa legata de intelegerile PNL -PSD privind noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Braila.

“Iti dai demisia din C.A. Noi suntem cu brailenii si nu avem de-a face cu manevrele PSD-PNL”, i-a spus Florin Carligea lui Viorel Botea, la ultima conferinta de presa. Interventia liderului AUR a fost facuta in contextul in care colegul sau Viorel Botea inca nu demisionase din functia de presedinte al C.A. al spitalului si gira implicit actiunile presedintelui CJ Braila, alintat de cunoscuti ” muci in par”. Dupa interventia prompta a lui Carligea, Botea a declarat ca va face acest lucru in cel mai scurt timp.

In sfarsit AUR Braila are o voce autoritara care a luat decizia sa elimine orice legatura cu binomul PSD-PNL, in speranta ca brailenii inteleg ca un personaj ca Florin Carligea, care si-a dat demisia din PNL, nu este dispus sa faca niciun fel de compromis pentru alianta nenaturala dintre partidele enumerate mai sus.