Eveniment, paNflet, Politica

Chivu si Chivuta, regi la prostu’ gust

Sa fii “influencer” pentru taranul Popa din Ciresu, dupa ce te-a pus Fatuloiu &comp sef peste Militia Braila, devine din ce in ce mai greu pentru Catalin Chivu, fost sef al IPJ Braila. Atat de greu iti este, ca iti aduci si pitipoanca care ti-a devenit nevasta, bai lover-boiule! Care, comenteaza si “ia”, saraca”, ce si cum poate.

Ma rog, nu ne deranjeaza saracii care se dau mare, da’ tu, sef la militie si smecher la’ interlopi, sa publici o poza cu ce va incaltati voi la mare?! Cu ce te lauzi, ba, cu gant-urile alea de vreo 50 de euro? Sau cu kkt-uile ale pe care doar seful tau din Ciresu’ le-ar aprecia?

Sunt mirat de cat de prost plateste guvernu’ asta al nostru, de ii ramane banuti la fostu’ sef la Militia Braila doar sa-si ia niste amarati de Gant si alte acareturi fix de doi lei! Retineti, cand boul baltii a postat cu ce pantofi se incalta el si cu iubita lui, Romania s-a cutremurat de ras! Este evident ca fosta nevasta, Cleo, il imbraca si pe amaratu’ asta! Acum , daca cofetaresele il imbraca pe baiat, asta este rezultatul! Un bou imbracat ca un cur! Un bou imbracat ca un militian ratat. Doar Popa il poate schimba, bine, pe doua sticle de bautura! Chivu este si a ramas un rahat in ploaie, un rahat care nu a incaput in cutia rezervata romanilor care cred ca a te duce in Turcia inseamna ceea ce vedeti pe conturile lui Chivu ,

Leave a Reply