Eveniment

Culorile se atrag / Popa si Bahor fac circ in CLM Braila

Consilierii locali PNL din cadrul CLM Braila nu au fost in stare, niciodata, de nimic. Trebuie ca lucrul asta l-a frustrat pe seful PNL Braila, vremelnicul Alexandru Popa. Ce nu a reusit sa le insufle colegilor sai de partid, Popa a gasit in persoana Ginei Bahor, personajul potrivit. Doamne fereste, nu spunem aici ca a platit-o cumva. A convins-o. Cu farmecul sau persoanal si cu ideologia PNL, una pe care nu o au nici macar membrii cu state vechi in partid.

Am fi inteles demersul Ginei Bahor, o schimbatoare de valuta transformata in ziarista peste noapte, daca ea nu ar fi pronuntat cuvintele magice: “Va este frica sa pierdeti alegerile?”

Gina Bahor este aceeasi “ziarista” care milita pentru interzicerea prezentei anumitor ziare la conferintele de presa ale PNL, pe motiv ca acestia ar pune intrebari nepotrivite si grele conducerii partidului.

Stim cu totii ca PNL Braila plateste ziaristi, suma invartindu-se in jurul a 800-900 euro lunar. Putem dovedi ca acestea sunt cifrele.

Ceea ce s-a intamplat la ultima sedinta a CLM Braila arata un soi de disperare pe care nu il intelegem de la un ziarist platit din bani publici, la fel ca partidele parlamentare. Este ca si cum Gina Bahor si-a insusit calitatea de asa-zis functionar public si si-a manifestat-o impotriva unei institutii. Despre echilibru si corectitudine nu se pune problema. A demonstrat doar ca are un discurs de mahala si ca singurul ei posibil interlocutor ar fi fost viceprimarul Jantea, care invatat de securistii de acasa, i-a zis “IESI AFARA”.

Evident, daca disputa ar fi fost intre doi mahalagii ca Bahor si Jantea nu ar fi mirat pe nimeni, dar ambele iesiri l-au pus pe primarul Dragomir intr-o situatie imposibila. Pe de o parte iesirea suburbana a Ginei Bahor, iar pe cealalta parte iesirea mitocaneasca a unui viceprimar impus de Mihai Tudose.

Ce s-a intamplat in CLM Braila arata doar ca PNL Braila se zbate in mediocritate, caci altfel cum ar putea-o face cu un strateg nudist ca Oreste Teodorescu.

Asteptam ca seful clanului din Ciresu sa arunce in lupta si alti “ziaristi”, toti pentru unul, toti pentru partid!