Eveniment

EXCLUSIV / Baronul Bunea Stancu pierde 13 milioane de euro pe mana “castigatoare” a PNL

Asa cum va anuntam, in exclusivitate, licitatia cu cantec prin care Primaria Braila ii acorda baronului Bunea Stancu 13 milioane de euro pentru refacerea de drumuri, va anuntam, cu certitudine, ca ea va fi anulata din cauza procesului penal declansat de dezvaluirile ziarului Infobraila.

Sa recapitulam. Candidatul oficial din partea PNL pentru Primaria Braila, Catalin Canciu, si-a manifestat dezgustul pentru felul in care Bunea Stancu si acolitii lui au castigat o licitatie de zeci de milioane de euro, denuntand cu patos “caracatita” care a cuprins acest sector. Abia dupa ce a vazut ca licitatia s-a incheiat, protagonistii si-au dat seama ca au calcat intr-un cuib cu viespi, varianta PSD, sau intr-un cacat, varianta PNL.

Bataiosul Canciu, acest superman care si-a luat chilotii galbeni peste treningul albastru, este cel care a declansat unul dintre cele mai clare dosare de conflict de interese. Asa cum spuneam si in articolele anterioare, Canciu nu a avut nici mama si nici tata si l-a aruncat peste bord pe Virgil Bolovan in ghearele justitiei, dar si pe colega de partid din PNL, Cici Bolovan, de care nu i-a pasat. Bravo, domule Canciu!

In contextul ultimei propozitii, asteptam ca Catalin (sic!) sa spuna si cum si-a ridicat o vila de sute de mii de euro, in ciuda declaratiei de avere care arata ca acest lucru ar fi imposibil, in conditiile in care tribul lui ar hali salam cu soia de la spermatozoid pana la produsul biologic final.

Lasand gluma la o parte, este ciudat cum Virgil Bolovan pleaca dupa ani de zile de la Concivia la primarie, castigand un concurs si, o data ajuns acolo, se nimereste fix in comisia de licitatie in care baronul Bunea Stancu si regele centralelor termice, Motoc, castiga 13 milioane de euro!

Evident, PNL nu a publicat nicio reactie referitoate la subiect, miile de euro cheltuite lunar pentru astfel de comunicari, fiind destinate catre cu totul alte topice.

Domnule Popa, daca, intr-o zi, se trezeste vreunul sa spuna cum ati scapat de dosarele penale? V-ar placea sa fie Canciu sau altcineva?