Eveniment, Politica

EXCLUSIV / Catalin Canciu a pierdut sefia PNL in municipiu / Anul viitor nu va mai fi nici sef al ISJ / Popa a ales un nou sef la municipiu

Pe tacute, batausul din Ciresu l-a descaunat pe Catalin Canciu din oricum nemeritata functie de sef al PNL Braila pe municipiu. Scapetele care si-a batut joc de dreapta braileana si a obtinut, zic unii, atatea procente cati centrimetri are, a fost tras pe stanga, ca dreapta era ocupata. Lasand gluma la o parte, Canciu este retras din functia de sef al PNL pe municipiu, fara mare tam-tam, tocmai pentru ca datoriile pe care Popa le are la el sunt prea mari, si nu vorbim de cele financiare. In felul acesta, nemernicul, care a schingiut oameni, a ales sa stearga cu buretele mizeria insuccesului electoral de la ultimele alegeri. Evident, infobraila a aflat cine este succesorul lui Canciu, un alt bataus, de data asta cu acte in regula si in ring, ceea ce reprezinta un pas inainte pentru filiala braileana a PNL si poate un exemplu pentru Popa, care astfel invata ca este mai bine sa te bati in ring, cu reguli, decat in discoteci, asa cum a facut el cand probabil era la gradinita, ca el zice ca astea s-au intamplat cand era el tanar, in conditiile in care astazi are treizeci si ceva de ani.

Alegerea lui Dan Capatana, alminteri deja consilier judetean, naste multe semne de intrebare, dar confirma informatiile noastre ca Popa este influentat de sexul frumos, asa cum reiese atat din deciziile de business luate la sfatul mult mai desteptei sale sotii, cat si celor politice, luate la sfatul Roxanei, frumoasa sotie a lui Capatana, fosta apropiata a patronului Ilie Paraschiv, a patronului Catalin Boboc si a mentorului Vasile Varga.

Nu este nimic rau ca lui Popa ii plac femeile frumoase si cu atat mai putin rau ca le asculta. La prima vedere, pare un lucru neasteptat ca un bataus sinistru din Ciresu sa asculte de o femeie, dar sunt nenumarate cazuri in care oamenii certati cu legea asculta de femeile lor. In cazul nostru, aducerea, promovarea, alegerea si mentinerea lui Capatana are un numitor comun, Roxana, patroana unei firme de doi lei seminte care a executat comenzi de imagine pentru PNL si pentru satelitii acestuia. Bravo lui, ca Popa isi gaseste mereu solutii de exist. Nu vrem sa-l intrebam acum de ce si in ce conditii a renuntat la fostul lui prieten pe care il avea pe post de sofer personal. Gurile rele spun ca nu soferul a fost problema, ci sotia acestuia, pe care Popa ba o angaja, ba o dezangaja la Primaria Ciresu. Vorbiind despre Popa in aceasta situatie nu putem sa nu ne gandim la bancul in care Bula, intrebat la scoala ce face in timpul liber, a raspuns candid ca ba se urca pe veranda, ba se da jos dupa ea, iar cand scoala a trimis-o pe diriginta la el acasa, acesta, a spus: Veranda, adu doua cafele! Prin urmare, Popa nu face decat sa continue munca de ingretosare a electoratului brailean fata de PNL si sa arate ca taranul din el nu da doi bani pe asa zisul elitism al PNL, el nefiind decat un tiriplici ajuns vremelnic in pozitia de sef al PNL Braila. Cum va inchipuiti ca electoratul de dreapta brailean, reprezentat de oameni seriosi din domenii liberale, ar putea sustine un astfel de ipochimen? Cum puteti crede ca oameni de afaceri, avocati, profesori, ingineri, oameni cu facultate in general ar putea sa sustina un mucos ca Popa pe care l-am vazut cu totii, nu cu mult timp in urma, beat manga, cantand alaturi de manelisti si iterlopi intr-un club bucurestean. Evident, acum intelegem de ce mandolina Orban si falsul ostas de la Nassiria, Ciuca, il pastreaza in functie si probabil ni-l vor baga pe gat, din nou, la viitoarele alegeri parlamentare. In acest context va dau un singur sfat: NU VOTA PNL!“, a declarat mogului Infobraila, Catalin Iordache.

Leave a Reply