Eveniment

EXCLUSIV / Chivu va candida din partea PNL cu un mesaj impotriva lui Dragomir, pentru ca ii este frica sa il atace direct pe Tudose

Nu stim daca domnul Catalin Chivu candideaza seara sau dimineata, intrebarea nasoala pentru el fiind ca, asa cum povesteste pe la spriturile din garaj, lui ii place dimineata, ca pleaca “revergorat” de acasa si mai putin seara asa cum ii cer partenerele lui de sex .

Cum se va imparti domnul Catalin Chivu intre genurile definite atat de precis de generalul Ciuca, tinand cont ca, potrivit AEP, la Braila femeile si barbatii au votat in mod egal, atat ca genuri cat si ca sex. Bine, tinand cont ca PSD a luat crema, frisca si smantana alegerilor locale, nu vedem ce ii mai ramane domnului Chivu din prajitura electorala, cu exceptia a doua, trei limbi gingase date in castronul cu frisca masculina si zmeura feminina. Daca luam in calcul caracterul exhibitionist al domnului Chivu, care nu rata nicio ocazie sa-si arate, pe bacul vecin si catre bacul vecin al lui Fanel Mihalcea bilutele rase, putem spune ca, in sfarsit, un penis se ridica impotriva mafiei. Daca punem la pachet si ca domnul Catalin Chivu se asociaza, mai nou, cu domnul Alexandru Popa, acest mesaj sicilian va penetra electoratul brailean cum penetreaza cerneala creta si ii va aduce pe cei doi in posturamult visata, dar extrem de putin probabila, de a castiga alegerile parlamentare. Nu este un secret ca domnul Chivu vrea sa fie parlamentar (pentru) ca s-a saturat sa se joace cu pisicii strazii pe care, in deradere pentru bietele animale, le-a pus sa joace in clipuri electorale cu rromul Chiriac si cu rromul Popa.

“Cand esti la pensie si nu ai ce face cu banii, te apuci sa candidezi, ca poate asa iti mai recuperezi din teapa pe care ai luat-o cand ai dat lovele cu imprumut si nu ai mai luat inapoi. Eu cred ca domnul Catalin Chivu nu a mai candidat la locale pentru ca trebuia sa-si publice declaratia de avere si nu cred ca, de data aceasta, ar mai fi tinut exprimari de genul “aproape 30.000 de euro”. Baietasul acesta plictisit, care a devenit cunoscut ca fiind cel mai tanar sef IPJ din Romania, dar si singurul care a jucat si castigat la Loto 6/49 cu interlopii, crede ca ce stie el este important. Corect si posibil, dar nu atat de important cu ceea ce stiu si cei care l-au repus in functie din motive care (asa cum vorbeste domnul Chivu), le vom dezvlui ulterior. Asteptam cu interes sa vedem cum il va ataca domnul Chivu pe dmnul Mihai Tudose, pentru ca asta este promisiunea pe care i-a facut-o domnului Popa (vezi poza cu Stancic si Tudose din pliantul electoral). Nu va ataca pe nimeni, niciodata! Este doar o limbarnita care nu excita nic macar DEX-ul. Ce nu stie Popa, dar ii place sa creada, este ca Chivu stie! Evident, cineva l-a pacalit, probabil, sa joace intr-un astfel de film si sa slujeasca interesele noului partid. O asociere menita sa-l scoata pe Popa din toate cartile: de istorie; logica si statistica”, a declarat Catalin Iordache, mogulul onorific al Infobraila.