Eveniment

EXCLUSIV / Doi consilieri judeteni si unul local, dati afara din PNL / Varga junior printre ei

Vasile Cortez, consiler judetean, Costica Gorgan, consilier local si Vasilica Varga, consilier judetean, au fost dati afara din partid de batausul din Ciresu, deputatul PNL Alexandru Popa. Fara sa li se comunice vreun moriv pertinent, cei trei au fost dati afara pentru ca asa au vrut muschii lui Popa.

Cei trei au contestat decizia la forurile de arbitraj din cadrul PNL si asteapta ca acesta sa ia decizia corecta.

Unul dintre cei eliminatii din partid de Popa a declarat pentru Infobraila:

“Nu am gresit cu nimic. Nu am facut nimic impotriva partidului. Nu stim de ce s-a luat aceasta masura, dar am contestat-o la forurile superioare de arbitraj si asteptam ca acestea sa-si spuna ultimul cuvant”.

Contactat telefonic de reporterii Infobraila, presedintele PNL Braila Alexandru Popa ne-a declarat ca motivul excluderii celor trei enumerati mai sus din partid este “Neimplicarea politica”.

Alexandru Popa, prin ceea ce face incearca sa acrediteze ideea ca insuccesul lui electoral este cauzat de altii si nicidecum de faptul ca el si presedintele de la municipiu, Catalin Canciu, sunt niste scapeti pe care nu da nimeni nici doi bani si pe care nu i-ar vota nimeni. De asemenea, este bine sa remarcam parcursul politic al celor doi, atat Popa ca presedinte la judet cat si Canciu, ca presedinte la municipiu. Ei nu au fost niciodata in pozitia in care parerile lor sa conteze dincolo de comunicatele de presa platite pe bani grei. Atat batausul Popa cat si gigolo Canciu nu au demonstrat, cel putin pana acum, ca pot reprezenta o opozitie clara si coerenta la PSD, ba mai mult, au aratat ca nu sunt in stare decat de comentarii malitioase, fara continut, la adresa adversarilor politici.