Eveniment

Exclusiv / Dragomir i-a pus pe pastile pe consilierii locali PNL

Doar prostii nu au fost atenti la prima interventie de anvergura a actualului primar Marian Dragomir. Se intampla cu multi ani in urma, la dezbaterea organizata si sponsorizata de Infobraila. Locatia: Galati, sediul televiziunii Realitatea TV. Participanti: Mihai Tudose si Marian Dragomir- PSD, versus Catalin Boboc si Alexandru Nazare – PNL. Emisiunea a fost un carnagiu in care Dragomir si Tudose i-au “descarcerat” pe cei doi liberali.

Kind reminder: Dragomir face din nou misto de parasutele liberale si se distreaza vazandu-i cum se agita.

Daca pana astazi, lucrurile de pozitie din CLM Braila au stat sub semnul bunului simt si, ciudat, ingaduintei PSD, la ultima sedinta antidotul” nu a mai functionat”. Practic, PSD, prin vocea primarului Dragomir, s-a pisat pe consilierii locali PNL si pentru ca exista un motiv suficient si rezonabil sa se intample asa ceva. In aceasta situatie, a functionat bancul grotesc in care ursul, care nu este ranit de vanatorul PNL intreaba: ori esti prost, ori iti place? Dincolo de anecdotica situatiei nu ne ramane decat sa constatam ca, din pacate, nu PSD nu are o pozitie, ci PNL nu are cu ce sa i se opuna. In acest context, ne asteptam ca consilierii (sic!) sa aiba o pozitie care sa-i lase mai putin loc de manevra primarului Marian Dragomir, dar acest lucru nu s-a intamplat! Practic, Dragomir si-a etalat din nou posibilitatea de a se pisa pe PNL, dar ce este curios este reactia “victimelor”.

Surse credibile din PNL au dezvaluit pentru INFOBRAILA ca dupa pozitionarea si exprimarea punctului de vedere al lui Dragomir in ultima sedinta a CLM Braila, cel putin unul dintre consilierii locali municipali PNL a avut nevoie de ingrijiri medicale. Nu pentru ca ar fi avut vreo zgarietura pe vreo parte a corpului, ci pentru ca sageata albastra din creierul acestuia s-a blegit si a avut nevoie de medicamentatie.

Dupa ce i-a facut Dragomir in CLM, consilierul Marius Sandu a avut nevoie de pastile, saracul”, a declarat, in exclusivitate, un apropiat al acestuia.

Pe aceasta cale, solicitam ca primarul Dragomir, un iubitor de animale, sa aiba grija sa nu mai faca ceea ce a facut, sa dea liberali in fibrilatii. Nu de alta, dar ramane fara “opozitie” in CLM.