Eveniment

EXCLUSIV / Marius Dobrota ii va lua locul lui Silviu Mangiurea la conducerea CUP Dunarea

Decizie foarte buna luata de conducerea PSD Braila care, prin vocea presedintelui Francisk iulian Chiriac, a sustinut schimbarea din functie a vesnicului director al CUP Dunare, Silviu Mangiurea.

SIlviu Mangiurea si Ionel Avram, extrem de apropiati de baronul PSD Gheorghe Bunea Stancu, au fost plantati de GBS la CUP Dunarea, primul pentru ca indeplinea fara cracnire ordinele de la partid si al doilea pentru ca “era regele la bani” la CONCIVIA SA, firma fanion a baronului Stancu.

Cei doi sunt vizati de Chiriac, care doreste reimprospatarea activului PSD din functiile de conducere, si vor fi demisi sau isi vor da demisiile in urmatoarele zile. Ca si in cazul Deliei Rasnoveanu, Chiriac se foloseste de blogurile PSD-iste pentru a ii executa, cei drept, si cu concursul prostesc al celor vizati. Daca in cazul Deliei Rasnoveanu s-a folosit pretextul plecarii din spital al unui pacient, in conditiile in care astfel de cazuri fiind cu zecile, in cazul lui Mangiurea este folosit motivul sclavilor de la CUP Dunarea care munceau pe mosia sa. La pachet, va pleca si Avram pentru ca aFrancisk Chiriac vrea sa rupa, inainte de alegeri, orice legatura cu Gheorghe Bunea Stancu care ar putea fi folosita de adversarii politici.

Din nefericire pentru Francisk Chiriac, jocul de imagine si demiterea unor “dinozauri” PSD nu-i va folosi foarte mult, pentru ca relatia lui cu Bunea Stancu este de necontestat deoarcere acesta l-a ajutat pe Chiriac sa ajunga secretar de stat la Ministerul Sanatatii.

In exclusivitate pentru cititorii Infobraila, va anuntam ca inlocuitorul lui Silviu Mangiurea este Marius Dobrota, fost consilier judetean PSD, angajat al CUP Dunarea, un tip destoinic si care cu siguranta ar putea conduce mai bine destinele CUP Dunarea.